Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde bakım ücreti neye göre belli oluyor? İşitme engelli oğlum için alabilir miyim?
arkadaşlar evde bakım ücreti almak icin özürlülük derecesi ne kadar olmalı
benim oğlumda bu deyer işitme kaybı olarak 70ds 75ds
ben bu özürlülük durumunu nasıl öyrenebilirim
bende şunu merak ediyorum ben başvurdum evrakları tamamladım ve bizden hesap no istediler bu kabul edilmiş anlamındamıdır.2.si bakım ücreti standartmıdır özür derecesine göremi maaş artışı yapılır.%95 özürlüyüm
İşitme engelli çocuğunuz bakıma muhtaçlık düzeyinde değerlendirilmez ve evde bakım hizmeti hakkı tanınmaz.
Eve gelen heyetin tutumu olumlu ise "bankaya hesap açtırın" demelerinden maaşın bağlanacağı anlaşılabilir. Bir terslik çıkmazsa 1-2 aya bankaya yatar ilk maaş.
3 ay oldu bizim evrakları tamamlayalı ama hala hesaba para yatmadı acaba bir terslikmi var anlayamadım ayrıca teşekkür ederim mustafa inş alırızda güle güle kullanırız
Arkadaşlar hesap açmanız isten di ise maaşınız bağlanmış demektir ama 2 3 ay yatmaması sorun değil sonuçta yatacaktır hayırlısı ile kullanmak nasip olsun inşallah herhangi bir sorun olsa ararlar merak etmeyin zaten sene si gelince eve tekrar ziyaret ediyorlar bir gelişme olup olmadığını kontrol için
(Berk in annesi)