Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım ücreti neye göre belli oluyor? İşitme engelli oğlum için alabilir miyim?

bucalı

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar evde bakım ücreti almak icin özürlülük derecesi ne kadar olmalı
benim oğlumda bu deyer işitme kaybı olarak 70ds 75ds
ben bu özürlülük durumunu nasıl öyrenebilirim

yardımlarınız icin teşekkürler

evde bakım parası

bende şunu merak ediyorum ben başvurdum evrakları tamamladım ve bizden hesap no istediler bu kabul edilmiş anlamındamıdır.2.si bakım ücreti standartmıdır özür derecesine göremi maaş artışı yapılır.%95 özürlüyüm

standarttır 497 tl olması lazım.hesap nonuzu istediler ise aylıgınız onaylanmıs para yatar hesabınıza hayırlı olsun güle güle harcayın.

İşitme engelli çocuğunuz bakıma muhtaçlık düzeyinde değerlendirilmez ve evde bakım hizmeti hakkı tanınmaz.

Eve gelen heyetin tutumu olumlu ise "bankaya hesap açtırın" demelerinden maaşın bağlanacağı anlaşılabilir. Bir terslik çıkmazsa 1-2 aya bankaya yatar ilk maaş.

3 ay oldu bizim evrakları tamamlayalı ama hala hesaba para yatmadı acaba bir terslikmi var anlayamadım ayrıca teşekkür ederim mustafa inş alırızda güle güle kullanırız

Arkadaşlar hesap açmanız isten di ise maaşınız bağlanmış demektir ama 2 3 ay yatmaması sorun değil sonuçta yatacaktır hayırlısı ile kullanmak nasip olsun inşallah herhangi bir sorun olsa ararlar merak etmeyin zaten sene si gelince eve tekrar ziyaret ediyorlar bir gelişme olup olmadığını kontrol için
(Berk in annesi)

Üst Alt