Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım ücreti uygulaması iptal mi edilecek?

osman n

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
öncelikle saygılar sunarım

otistik olan oğlumu özel rehabilitasyon merkezine herzamanki gibi bu günde götürdüm , ordaki görevli bana (evde bakım ücretinin kalkacağını , zaten maaşların devlet tarafından ödenmediğini en kısa sürede iptal edileceğini söyledi ) ,haliyle şaşırdım bildiğim kadarıyla evde bakım ücretleri devlet güvencesinde ve devlet tarafından ödeniyor , iptalide söz konusu değil , ama sinek mındar değil mide bulandırıyor

konu hakkında bilgisi olan arkadaşların bilgilerini bizimle paylaşmasını rica ediyor , teşekkür ediyorum

iptal etmek ya da uygulamadan tamamen kaldırmak söz konusu olmaz hatta kapsamının genişletileceği ihtimali var

ancak tüm sosyal yardımların, yeni bir düzenlemeyle tek bir isim altında birleştirileceği ve ödemelerin o şekilde yapılacağı söyleniyor,belki size anlatılmak istenen buydu

iptal olması söz konusu değil bilakis çok daha geniş yelpeza içerisinde almak çok daha kolaylaşacağını diyebilirim.

iptal olması sözkonusu deil... ayrıca en kısa zamanda bakıcıların da sigortası yapılacakmış. anlıyacağınız kapsam daha da genişliyor.

kanun var merak etme bişey olmaz

İptal edilirse de hiç şaşırman doğrusu. Son yaşadığım olay devlete olan güvenimin son kırıntılarınıda aldı götürdü. Down sendromlu çocukların ömür boyu özel eğitim hakkı var diye bilişyorduk ve güveniyorduk. RAM müdürlüğü böyle bir şeyin olmadığını ve 6 ay sonra raporun ir daha yenilenmeme itimali olduğunu söyledi. Evde bakım ücretide iptal edilebilir, belki şu an bunun için forrmül arıyorlardır.

Üst Alt