Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım ve 2022 alan annem vefat etti. Önümüzdeki maaşları alabilir miyiz?

fahriusta

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar annem için evde Bakım ve 2022 özürlü maaşı alıyordu Kasım 14 Vefaat etti şimdi sormak istedim 2022 maaşına 15 gün kala Vefaat etti diğer evde Bakım maaşı içinse 16 gün vardı benim sormak istedim bu maaşlar yatarmı ben alma taraftarı değilim almadığımızda sıkıntı olurmu veya alıp bir hayır kurumuna vermek olurmu cevaplarsanız memnun olurum saygılarımla

Mustafa Bey,
anneniz için Allah'tan rahmet diler, size ve sevenlerine sabır dilerim... Mekanı cennet olsun inşallah...
...

aralık dönem 2022 aylığı alınamaz. evde bakım aylığı için de vefattan sonraki gunler alınamaz.

siz kaymakamlığa gidin hem il müdürlüğüne evde bakım için vefatı bildirin, hem de vakıflara gidin 2022 aylığı için vefatı bildirin. onlar gerekeni yapar. ama muhakkak bu bildirimleri en kısa sürede yapın. 2022 aylıklarını asla çekmeyin. artık hak sahipliğiniz bitti. evde bakım aylığı için de bakım hizmeti verilen gunlerin ödemesi yapılır sadece...

tekrar başınız saolsun...

Melek hanım çok sağolun dediğiniz gibi bizim hak sahipliği bitti alırsak haram olacağını düşünerek bu soruyu sordum saten aldığı maaşlara ben dokunmadım kendi ihtiyacını temin etti ve kuran talebelerine burs verdi inşallah şefaatci olacaktır ben bir evladı olarak üzerime düşeni yaptım inşallah bizden memnun olarak gitmiştir değerledirmeniz için teşekkür ederim

Üst Alt