Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakımı maaşı için bankaya hesap açalı 1 ayı geçti..?

BUMERANG77

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
evde bakım için başvurdum 13 martta eve geldiler, 14 martta hesap numarasını verdim, nisan 23 oldu bakım parası yatmamış.
sizde bu süreç nasıl işledi? mayısta alacaksam toplumu alacağım?
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
saygılar...

Evde bakim maasi toplu halde verilmez sayin BUMERANG77 tahminen bu ay sonuna kadar ilk maasinizi alirsiniz.Gecmis olsun... Gelismeleride buraya yazarsaniz seviniriz...

yaa sayın umut bu iş nasıl oluyor... bizde bekliyoruz bunu, gelip incelendi , şimdide dewletin ödenek çıkarmasını beklediklerini soylüyolar... nasıl oluyor bu, arkadaşa ödenek çıkmış gözüküyooo.. başvurmamız gerekn başka bir yer mi var?

Mersin`in genelinde var galiba bu sorun.Benimde tanidigim 2 aile var .Evlerine gelinmis, hesap actirmislar 3 ay once, ama ortada hala maas yokmus.Gitmisler Sosyal Hizmetlere odenek yok siranizi bekliyeceksiniz demisler.

dellenecem yaa... birileri değiştirsin şu sistemi artık biz kafayı yemeden yaa... bazı yerde çıkıp bazı yerde nasıl çıkmıyo bu odenek arkadaş yaaa....

arkadaşlar benim de bir yakınım 24 kasımda başvurmuş nisan ayıın 19 unda 475 tl yatmış hesabına.başvurduğu tarihten itibaren bu maaş işlemez mi?

radikal52;
Evde bakim maasinin basvuruldugu tarihten itibaren hemen sonra islemesi soz konusu degildir.Yakininizin ayligi normal surecte baglanmis herhangi bi terslik yoktur.Gecmis olsun

umut abii biz beklemeye dewam edeceğiz anlaşılannn.... hayırlısııı

Üst Alt