Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde çalışarak para kazanmak için neler yapılabilir?

zeynep71

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar evden al - sat işi yaparak para kazananlar varmı? Ortalama ne kadar para kazanılıyor? Eksileri artıları neler yazarsanız sevinirim

internet üzerinden ürün satabilirsiniz çalışma saatiniz ve sermaye gibi faktörlere göre kazanç değişir ama dışarda dükkan açmaktan daha kazançlı olduğunu söyleyebilirim orijinal fikriniz varsa ve satışta ustalaşırsanız tabiki bir de evden bir şeyler kendiniz üretip dışardan başkalarına sattırabilirsiniz komisyon karşılığın da saygılar

valla bu işi bende düşündüm evde home ofis çalışıp para kazanmayı kendim aslında elektrik-elektronik teknisyeniyim ara ara elektronik işi yapıp 3 -5 bişey kaznaıyoruz ma işleri bir tık daha öteye taşımak gerekir şu anda bir fabrikada çok ağır şartlarda çalışıyorum işimden hiç memnun değilim...

yanlış anlaşılmasın ama . hamur işleri ile aranız iyi ise , sosyal medya üzerinden yaşadığınız il-ilçedeki kişilere ulaşarak satış yapabilirsiniz ..

Evden çalışma imkanı sunan yerler var mı?

engelliler evde çalışabiliyormu.bilgisi olan varmı.yani evden çıkmadan çalışan varmı bilgi verirse çok sevinirim.yada böyle bir şey varmı.

Çağrı merkezleri şu an engelli kadrosundan alım yapıyor ve evden çalışma sistemi mevcut pandemi dönemi için. Ben bu şekilde çalışıyorum. Tempo ve Metis'i arayıp direkt başvuru yapabilirsiniz.

Evden çalışarak ne tür işler yapılabilir?

Merhabalar arkadaşlar evden ne tür işler yaparak para kazanılır? Tavsiyeleriniz varmi?

Çağrı merkezleri şu an engelli kadrosundan alım yapıyor ve evden çalışma sistemi mevcut pandemi dönemi için. Ben bu şekilde çalışıyorum. Tempo ve Metis'i arayıp direkt başvuru yapabilirsiniz.

Bahsettigin kurumlar hakkinda biraz. Bilgi verebilirmisin ben genelde talokoda anket isi yapiyordum odemeler konusunda bilgi verebilirmisiniz rica etsem

Merhaba arkadaşlar evden al - sat işi yaparak para kazananlar varmı? Ortalama ne kadar para kazanılıyor? Eksileri artıları neler yazarsanız sevinirim

Daha once cok alis satis yaptim genelde elektronik urunler cok tutuluyor bilgisayar parcalari telefon ve yedek parca gibi ama urunleri almak icin cok arastirmalazim ve azda olsa sermaye lazim

engelliler evde çalışabiliyormu.bilgisi olan varmı.yani evden çıkmadan çalışan varmı bilgi verirse çok sevinirim.yada böyle bir şey varmı.

Yandex toloko dolar uzerinden odeme yapiyor anket ve aile filtresi icin arastirma yapiliyor

Not anket konusunda guvelir ste isteyen olursa yardimci olurum ingilizce bilenler daha fazla kazanabilir bilmeyenler tolokoya uye olsun bilgisayar ile girdiklerinde google ceviriyi kullanabilirler us uzerinden odeme yapildi icin suan ucretler gayet iyi

ykamci1987
Buradada 5 il ile sınırlandırılmış.Tüm şehirlerde yok.Adıyaman,Afyon,Batman,İstanbul ve urfa bu iller görünüyor.

Üst Alt