Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde el işi yapıyorum. SGK primi yatırabilir miyim?

mazili

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Evde elişi yapıyorum bağkur değil de sgk yatırabilirmiyim. Balık takımlarını kendim yapıp toptancılara veriyorum Sıfırdan hertürlü balık takımı yani balık inesi bağlıyorum ve toptancılara satıyorum bu işten dolayı bağkur değil de Sgk yatırma imkanı varmı ? Benim 16 aylık sgk pirimine ihtiyacım var.

Hayır.
SSK ya prim yatırılabilmöesi için bir işverene bağlı olarak sigortalı çalışmanız ve hem işçi hem de işveren primlerinin yatması gerekmektedir.

n
azilli kardeşim ticaret yapıyorsun çok güzel ssk yatırabilirsin toptan verdiğin esnafıla aran iyiyse ondan rıça etsen durumunu anlatsan ssk kayı yatırabilirsi.sunuda sana açıklayayım özürlü çalıştırma zorumlulugu olmadığı halde özürlü çalıştırıyorsa mısal seni ssk yarısı ödersin yanı 400 ödeyeceğin yerde 200 ödersin

yatar kardeşim... 1 gün çalışsan bile o 1 bgünün primi yatmak zorunda devletin ve sgk nın emri budur...

Üst Alt