Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde iki emekli olursa bakım maaşı kesilir mi?

umit24241

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar benim kalem ablama bir sorum olacak.
evde şuan 5 kişiyiz ve ninem eşinden kalan ölüm aylığı alıyor ve aynı zaman da annem de nineme bakıcı ve bakım aylığı alıyor 2 çocuk abimin ama biz bakıyoruz çünkü 2 ci evliliği ve üvey anneye vermek istemiyoruz şuan yanımızdalar ben işsizim fıtık operasyonu falan geçirdin kollarım da gü. kaybı falan var. ve babam ın ikameti aynı şehir hatta aynı mahallede başka bir evde babamın ikametini kendi evimize alsak bu sefer nufus 6 ya yükseliyor ninem ölüm aylığı 3.916 tl alıyor babam emekli 4.355 tl alıyor bunun dışında babamın üstüne kırsal bir yerde 800 m² bir tapu var başka da bir şeyimiz yok bakım maaşımız babamın ikametini alırsam toplam gelir 8.271 tl olacak toplam da 6 kişi olacağız bakım maaşımız kesilir mi kalem ablam lütfen cevaplarmısın. iyi forumlar

Gelir kriteri, asgari ücretin 3/2si yani 3.660 TL
Altı kişi 3660*6=19.960
Evdeki tüm gelir 19. 960 TL yi geçmiyor.

yani babamın ikametini bizim oturduğumuz eve almam bakım maaşını kesmez mi cevabınız için teşekkür ederim

Babanızın ikametgahı nerede ki bakım maaşı içinmi ikametgah alıp değiştiriyorsunuz bunları burdada açık açık soruyorsunuz

EagLeTreee

bakım maaşı için ikamet değiştirilmedi başka yerde yaşıyordu özel sebeblerden dolayı bakım la alakası yok soruları fbi ajanı gibi okumayın.

@umit24241
babanız gelınce gelir artıyor ondan doalyıda ebm kesılırmı dıye soruyosanız @(ben) inde bahsettıgı gibi bişi olmaz gelir şartınız tutuyor
burda emeklı sayısı değil gelire bakıyorlar

.mka
vaaaay kimi goruyorum:eek:valla billa cok sevindim foruma avdet etmene mistikcigim hos geldin
kafe sensiz oksuz kaldi bekliyoruz seni kafeye

Üst Alt