Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde sakal tıraşı nasıl olunur? (Engellilere Özel)
Merhaba arkadaşlar ben Serhat Erönal, pek çoğunuzun bildiği gibi 1996 yılında geçirdiğim kazanın ardından maalesef parmaklarımı kullanamaz oldum ancak buna rağmen tüm işlerimi kendim yapıyorum.
Bu videomu hem evde sakala şekil verme yöntemimi göstermek hem de benim gibi engelli olup evde kendi başlarına tıraş olamayan engelli dostlarımın aslında isterlerse herşeyi kendilerinin başarabileceğini göstermek için çektim. Umarım beğenirsiniz
Ayrıca lütfen sizler de YouTube kanalıma abone olup, vidolarımı beğenerek ve yorum yazarak bana destek olun birlikte büyüttüğümüz bir ailemiz olsun.
Şimdiden çok teşekkür ederim
C5-6 omurilik felçi olarak gündelik yaşam deneyimlerimle ilgili videolar
[FONT=Helvetica]Merhaba arkadaşlar ben Serhat Erönal, 1996 yılında geçirdiğim kazanın ardından C5-C6 seviyesinden boynum kırıldı.
[/FONT] [FONT=Helvetica]Sonrasında göğüsten aşağı kısmımı ve maalesef parmaklarımı da kullanamaz oldum ancak buna rağmen tüm işlerimi kendim yapıyorum.
[/FONT] [FONT=Helvetica]Yapabildiklerimi sizlerle paylaşmak, benim gibi zorluklar yaşayan diğer engelli dostlarımın aslında isterlerse her şeyi kendilerinin başarabileceğini göstermek ve motivasyon vermek adına bir Youtube kanalı açtım.
[/FONT] [FONT=Helvetica]Sizlerin de bildiği gibi her yıl ülkemizde binlerce kişi pek çok farklı sebeple engelli bir birey oluyor ve manevi destek ile deneyimlenmiş bilgiye ihtiyaç duyuyor.
[/FONT] [FONT=Helvetica]Eğer sizde kanalımın daha geniş kitlere duyurulmasında bana yardımcı olursanız birlikte daha çok engelli dostumuza ve engelli kişiler için gönül vererek bir şeyler yapmaya çalışan melek kalpli insana erişmiş oluruz.
[/FONT] [FONT=Helvetica]Aşağıdaki linkten kanalıma ulaşabilir, videolarıma seyredebilir ve kanalıma abone olabilirsiniz.
[/FONT] [FONT=Helvetica]Ayrıca bu forum'da bulunan herkes videolarım hakkında olumlu ya da olumsuz yönlendirici yorumlarını paylaşır ise ilerleyen günlerde çekeceğim videolarımı buna göre geliştirebilirim.
[/FONT] [FONT=Helvetica]Şimdiden desteğiniz için çok teşekkür ediyorum [FONT=inherit]
Merhabalar serhat bey videolarınızı izledim ve sizi tebrik ederim. Bizlerin aslında neler yapabileceğini bir kez daha uygulamalı şekılde görmüş olduk. İnsanlar yazıdan çok görüntülü olanlara daha fazla önem veriyor ve dikkatlerini çekebiliyor. İstersek yapamayacağımız hiç birşey yok insanlar kendine biraz inanıp güvense görücekler zaten. Ben abone oldum kanalınıza. kolay gelsin seronal
Sendeki takım takkavat berber de yoktur... Bu arada tebrik ederim el becerinize hayran kaldım...
Haaa lavaboya da bayıldım bayıldım... nereden temin ettiniz...?
Havuz asansörü videonda dikkatimi çeken nokta...!!!
Havuzda olan ve dışarıda güneşlenen kimse ne sizin başınıza toplanıp nede dönüp size bakan var ( ne yapıyorlar ) diye...!!!
Benim sağ bacağım trafik kazasından dolayı kesiklikten dolayı yanık gibi görünümü var, yazın denize girerken giydiğim şorttan gerek plajda, gerek havuzda, gerek deniz kenarında yürürken aval aval bacağıma bakıyorlar. Özellikle dikkatimi çeken ve takip ettiğimde yabancı turistlerin hiç birisi dönüp de bakmıyorlar. İşte aradaki fark...
Benimde suya balıklama atlama sonucu c5 c6 seviyesinden boyun kırığı.Abone oldum yorum yaptım Yorumda dediğim gibi nasıl araba kullanıyorsun video çekebilir misin