Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evdeki eşyaların mali değeri 2022 aylığında dikkate alınır mı?

Melih33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese Merhaba,

Engelli aylığı hususunda sormak istediğim birkaç husus vardı, bilgisi olan arkadaşların yardımcı olma şansı olursa müteşekkir olurum.Yaklaşık 1 ay önce anneme rapor için kurula girdik dün sonuç çıktı %61 ve kısmi bağımlı (diyabet+diyabetik ayak)

Sormak istediğim husus;
Babamın emekli aylığı var aylık şuan 4100 tl evimiz yok kira ben şuan bir işte çalışmıyorum.Muhtemelen şartları sağlıyoruz lakin sormak istediğim eve geldiklerinde kılı kırk yaran sorular soruyorlar mı ? Yani misal ben çalışırken eve destek oluyordum o dönemden kalma eşya almışlığımız oldu bu durum engel teşkil eder mi ?

Son olarak;Annemin üzerine annesinden kalma verasetli bir ev var (Ev dediğimde af edersiniz ahırdan bozma in cin top oynuyor üstünde).Bu hususta bir sorun teşkil eder mi acaba ?

Saygılarımla

Kardeş... Eve gelen insanlar malvarlığınıza işinize ev eşyalarınıza bakmaya gelmezler.. Sadece adres ve kişi tespiti doğrumu diye gelirler..
Engelli o adrestemi evdeki kişiler gerçekten doğrumu diye bakarlar.
İstersen musluklarınız tuvaletleriniz lavabolarınız kapılarınız altın olsun.. Onları ilgilendirmez.. Adres engelli ve aile nüfusunda sahtekarlık olup olmadığına bakarlar... Rahat olun

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim babam emekli evde 10 kardeşiz evliyim 1 oğlum var bide eski model araba var 90 model engelli aylığı alabikirmiyim

Kubişim
araba deyince iş degıştı.eskıde olsa arabadan dolayı 2022 baglanmayabılır.

Üst Alt