Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evden okula gitmek için çıkmıştım, hastaneye gitmek için değil [O an]

berrinseckin

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2000 yılı 25 nisan ve salıydı. Ben yine okula gitmek için hazırlanıyordum ama hep bir acelelilik vardı servisimi bekliyordum. zaten sadece servisin geldiğini hatırlıyorum, sonrası yok. gözümü açtığımda yoğun bakımdaydım ve ben artık bir omurilik felçlisiydim.
bir sürü acı, bir sürü ameliyat... çok zor günler geçirdim. 2 ay yoğun bakımda kaldım, 1 ay göğüs bölümünde kaldım, sonrası fizik tedavi.
şimdi çok şükür hayattayım. rabbim beni sevenlerime bağışladı. şükürlü, sabırlı ve umutluyum. inanıyorum ki herşey yoluna girecek. inşallah rabbimin merhamet ettiği kullardan olalım.

şimdi çok şükür hayattayım. rabbim beni sevenlerime bağışladı. şükürlü, sabırlı ve umutluyum. inanıyorum ki herşey yoluna girecek. inşallah rabbimin merhamet ettiği kullardan olalım.
O an işte.
aLLah sabır versin sizede bizLerede.

OmuriLik feLçLisiyim derken,bacakLarınızın durumu ne?
His-hareket az yada çok.

amin cümlemize rabbim sabır versin bacaklarımda his var ama hareket yok inşallah zamanla oda gelecek buna yürekten inanıyorum.

..........................Selamlar...

Canım çok geçmişler olsun, umarım hepimizin bir an evvel tedavisi çıkarda kurtuluruz...

yaşamaya devam

sevgili berrin;

hayatında her zaman sabırlı olman ve allaha inanman inan bana seni kotuyan ve koruyacak olan tek şeydir.Geçmiş olsun diyorum bende sana ve hayat devam ediyor ne olursa olsun ne olursak olalım yaşamaya devam...

belki yorulacağız..
belki kırılacağız...
mutlu olacak ve
bazende
mutsuzluklarla savaşacağız...
ama hiç bir zaman yılmayacağız...
zamana karşı savaşmaya
yaşamaya devam....

çok geçmiş olsun berrin..
olayları bizzat yaşayınca aslında ne kadar sabırlı olduğumuzu yeni öğreniyoruz... Allah sabrını arttırsın...

sevgili berrin;
Kalbinin temizliği satırlarından gayet iyi anlaşılıyor. Allah her daim yardımcın olsun ve acil şifalar nasip etsin sana. Umarım birgün istediğin herşeye kavuşursun!
Allaha emanet ol!

Geçmiş olsun arkadasım. Ayaklarımda His var demişsin iNSALLAH Sen yürümeye baslarsın da bizlere Doping olur. RABBiM her zaman yanında olsun umudunu sakın yitirme...

sana bu dileklerinden sonra diyecek birşey bulamıyorum şükrünü bilen bir yapıya sahipsin,inşallah bundan sonraki yaşantında sıkıntıların olmaz hep mutlu olursun.

Üst Alt