Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eve gelen heyet 2 ay sonra cevap verileceğini söyledi. Sonuç olumlu mu olur?

ALTAN68

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi günler .konya selçukluda ikamet ediyorum.yüzde 60 raporu olan ağır özürlü ve 3 ay önce malulen emekli olmuş bir vatandaşım.eşim benim üzerimden evde bakım maaşı için ilçemize başvuru yaptı.evimize 2 ay sonra 3 bayandan oluşan heyet geldi ve bana ihtiyaçlarımı nasıl gördüğüme dair sorular sorup not alarak ve belge imzalatarak gittiler.sonucunu kendilerine sordugumuzda ise 2 ay sonra size cevap verilir denildi.

arkadaşlar bu durumda olan arkadaşlar acaba başvuru olumlumu sonuçlanmaktadır veya olumsuzmu ?

ayrıca eşime attırmış oldukları imzayı ne için attırmış olabilirler.?

bilgi verirseniz sevinirim.

eşinize attırdıkları imza aşiniz size bakıcı olduğunu onaylamasından dolayı atırdıkları bir imza kabul olması konusuda size sorulan sorulara ihtiyaçlarımı eşim karşılıyor eşimden yardım almaksızın yapamıyorum gibi bir cevap verdiğseniz %98 onaylanır o %2 oranda size gelen kurum çalışanlarının verdiğiniz cevapları çarptırmadan yazmaları yani tutukları tutanağa bağlı ki çok düşük bir ihtimal büyük bir ihtimal bağlanır siz bakmayın onların 2 ay dediklerine 1 ay gibi bir süre sonra kurumu arayarak bilgi almaya çalışın veya eşiniz bizzat kuruma giderek bilgi alsın buda büyük ihtimal dahilinde 1 1,5 ay gibi bir üre sonra sonuçlanabilir yaşadığınız yerin fazla müraacaatına bağlı bir durum

özay bey vermiş oldugunuz bilgi için teşekkür ederim.sadece benim kafamı karıştıran bize giderken hesap açtırın diye birşey demediler.site üzerindeki başvuruların yüzde 90 nında bu şekilde söylenildiğinden bahsedilince acaba bizimki olumsuz diyemi düşündüm.halende tarafımıza bir bilgi verilmedi.

Üst Alt