Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eve gelen heyet bankadan hesap açmamızı istedi. Başvurumuz kabul edildi mi?

fatma35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Biz İzmir de ikamet ediyoruz.İlginçtir dün akşam 5 e doğru belgelerimizi teslim ettik.1,2 hafta sonra heyet gelir dediler.Bu sabah saat 9 30 da geldiler.Bu kadar çok çabuk olmasına çok şaşırdık.Evde ben yoktum.Kayınvalidem ile görüşmüşler.Banka hesabı açmamızı ve bugün hesap numarasını teslim etmemizi söylemişler.Ben hesabı açıp sosyal hizmetlere götürdüğümde adam 45 gün bekleyin.45 gün sonra paranız yatmamışsa 1 ay daha bekleyin.Yine paranız yatmamışsa İl sosyal hizmetlere gidip neden yatmadığını sorarsınız dedi.Ben hesap açtırdıkları için başvurumuzun olumlu olup,para yatırcaklarını düşünmüştüm.Bu hesap açtırma her başvurandan istenen normal bir prosedür mü?Yani daha belli değil bizim durumumuz,onaylanırsa para yatıcak,onaylanmazsa yatmayacak,öyle bir durum mu?Yoksa büyük ihtimalle para yatıcak,ondan dolayı mı hesap açmamızı istediler?Daha önce başvuran ve ya evde bakım ücreti alan kişiler eğer cevaplarsanız çok sevinirim.

aynı şey oğlum içinde geçerli evrakları tamamlayıp teslim edeli 10 gün oldu ama arayan soran yok izmirin neresinde oturuyorsunuz acaba

Biz Bornova'da oturuyoruz.Bildiğim kadarıyla yoğunluğa göre değişiyormuş.Bazı illerde 1 ay sonra bile gelebiliyorlarmış.

Hesap açmanızı istemişlerse sonuç olumlu olacaktır, söyledikleri gibi 2. veya 3. ayın maaşından itibaren almaya başlayabilirsiniz..

Umarım dediğiniz gibi olur,çok teşekkürler.

işlemler çok hızlı gelişmiş şanslısın.bence de paran dedikleri tarıhte yatar.ocak ayında buradan takip et.izmir yattığında bankaya git bi sor.bu arada bankamatık başvurusunda bulundunmu? bankamatiğini aldığındada internet bankacılığı için şifre iste.sonrakı aylarda internetten bankaya girip kontrol edersin.şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Üst Alt