Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eve gelen heyet evi toplayın yeniden geleceğiz dediler!?

urasrahmi74

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Ben annem için evde bakıma baş vurdum başvurudan 2 gun sonra ewe heyet geldi ve evi toplayın biz yine geliriz dedi bu arada annemin %98 engelli raporu var

Toplayın derken temizlik ve düzen açısından mı?

Ortalik çok dağınık deildi ama babamin yattı yatakta newresim yoktu yerdede hali yoktu yere bi hali koyun dedi

urasrahmi74
peki ya halınız yoksa.heyet öyle diyemez .habersiz çat kapı gelir.size diyenler geldiği için hastanın rahatlıgı için halı veya kilim gibi bişilerin serili olmasının iyi olacagını düşündükleri için söyleyikler.tamamen iyi niyetli yaklasmışlar büyük ihtimalde ebm baglanır.diğer şartlarınız tutosa tabi

mka selam aleykum senden bi istegim olcak konu bu şimdi ben engelli ayligi aliyodum evde bilader ssk işe girdi bi muddet sonra benim ayigim kesildi muhtac olmama ragmen sonra ciktı işden ben bugun tekrar SYDV engelli ayligina başvurdum şartlar uygun şimdi ben ekimde toplu parami alcam yoksa ekimde 1 aylikmi alcam yuzde 81 engel oranım var yardimci olurmusun tşk

Yunus45 sen her yere yazıyon sana kimse cevap vermiyor belki haklılar sorun şu kaç para alıcam sen önce maaşın bağlandığımı bağlanmadımı bağlansın ben sana yazıcam kaç para alıcağını

Fatma mehmet toprak niye kiziyon bakma bosluguma denk geldi yaziyodum sıkınti yok yazmiyom artik maaş bagladı ne kadar alcam

sizi cok sevıyorum ne kadar guzel anlatıyorsunuz hepsını okuyorum tsk ederım :):):):):)):)::eek:

Arkadaşlar dun heyet eve geldi bna bi kagit verdi ayın 16 sında teb bnkasından hesap aç dediler bide ayni gun imzaya gel dediler

urasrahmi74

hayırlı olsun maaş bağlanmıs demek oluyo. ziraat bankasından istiolardı sizden farklı bankadan isteyikler

Arkadaşlar dun müdürlüğe giderek imzami attım ıbanı verdim şimdi biz parayı ne zaman aliriz 16 ağustosta basvurduk 10 eylülde onaylandı

urasrahmi74
ebm 2022den farklı
ebmde kabul tarıhınden bir sonrakı ay alırsınız
ebm de ödemeler 13 20 si arası
ebmde önce bakım sonra ücret.siz şimdi ilk ay (ekım)bu yüzden maaş alamazsınız ekımın maaşını kasım kasımı aralıkta alırsınız böle devam eder.10 eylül kabul tarıhı oldugu için belkı ekımde size yetişirse ödeme edebilirler çünkü ödeme gününe kadar 1 ay dolmuş oluyo e devletten bakmanız iyi olur.ebmde birikmiş para yok her seferinde tek maaş mıktarı alınıyor
not:ekimde illa alabilirm diye beklemeyın belkı alabilirsiniz.ama kasım da kesın alırsınız

Üç kuruş 1800lirami evi topla demek hastanın izin daha iyi hayat yaşamasını için uyarıda bulunmak demek kötü bişey yok önceden bu maaş yoktu simdi devletimiz vermiş size veya başkasına Allah razı olsun hastaniza daha iyi şartları sağlayın

Eve

Merhaba. Arkadaşlar annem /98 engelli evde bkım maaşi aliyoruz bugün bakanlıktan gelmişler kapiyı bulamamişlar aradim yetkiliyi tekrar geliriz dedi ama e devlet üzerinden baktımda ödeme bilgilerinde ocak ayında aldim maaşi görüyorum Bitiş tarihinde 31/12/2021 yaziyor bu ne anlama geliyor

Ocakta almışsanız şubatın maaşı 13 ünde yatıyor e devlet e 5 inden sonra gözükür. Evde bulunamazsa hemen kesilmez

Benim maasim 20 sinde yatıyor benim anlamadim ocan 1 inde kayıt bulunamadi diyodu bugün 1979 lira gozukuyor ve bitiş tarihinde 31/12/2021 yaziyor

Bide abim anneme vasi olmak istiyor ben bakıcı abim vasi olabilirmi

Vasi olmakta sorun yok.. Siz karşı çıkmasanız elbette abiniz olabilir.. Bakım maaşları daha güncellenmedi

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt