Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eve kaymakam gelip sözler verdi. Vaatleri gerçekleşir mi?

orkun ber

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Raporlu hastam ve bakıcısı olarak ben varım muhtarla birlikte engelli evleri gezip resim filan çekiliyor bize bir şeye ihtiyacınız varmı diye sorunca yemek ve temizlik içim yardım istedik kaymakam yanındakine not aldırıp gelsin dedi ve 1 hafta geçti acaba zamanla gerçekleşirmi? başına gelen oldumu?

Yaşlı halam ile yine yaşlı eniştem bir yere müracaat etmişler (ama neresi bilmiyorum-belediye olabilir veya kaymakamlık olabilir, her neyse) ve eve temizlikçi gönderilmesini rica etmişler. İki veya üç kere (ya ayda bir, yada 3 haftada bir) gelmişler. Halam sondan bir önceki gelişlerinde biraz işkillenmiş. Son gelişlerinde de bir yere mahsustan para bırakmış ufak miktar. Para gitmiş. Yani gelenler parayı alıp gitmişler. Halam da müracaat ettikleri yere paranın çalındığını söylememiş ama temizliği iyi yapmıyorlar gerekçesi ile bir daha da temizlikçi gönderilmemesini söylemiş. Halamın bana anlattığını aktardım, günahı vebali söyleyenin başına.

Her türlü insan var. Burda hırsızlık olayından emin iseler bildirmeleri gerekirdi. Allah bilir kaç kişinin evine giriyor o temizlikçiler.

@bilgeadam,

Gelir şöyle zaten zaten yardımcısı söyledi bakıcı maaşı ve babamdan kalınan emekli maaşı toplamda 20 bin bakan bey bunları bilerek gelsin dedi.

@alifatih1958,
Halanız yanlış yapmış bence söyleseydi en azından yapılan hırsızlığın önüne geçilirdi. Şimdi kim bilir başka evlere gittiğinde ne tür hırsızlıklar yapmıştır.

Ben de kendisine aynen sizlerin söylediklerini söyledim ancak "acıdım" diyor. Yaşlı insan yufka yürekli oluyor herhalde.

Üst Alt