Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eve kontrole gelip, bulamadıklarında bir ibare bırakıyorlar mı?

darkzine

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba engelliler.biz ailesi,

Dün ankarada evde bakım maaşı yatınca, bende bugün %80 ağır engelli babamı sabah hamama götürüyüm dedim. Biz yokken zil çalmış o aradada evde annem vardı yaşlı ve şeker hastası kendisi, bu aralar şekeri sık düşüp yükselmeye başladı tamda o an şekeri düşmüş 2 kere zil sesine kalkamamış yetiştiğinde kimse yokmuş kapıda camdan bakıncada elinde dosya olan bir adamı görmüş seslenmiş ama duymadan gitmiş. eve geldiğimizde öğrendik.

Fakat kapıya yada posta kutusuna bir not bırakılmamış. Sizlere sorum bu gibi durumlarda evde bulamayınca kapıya bir ibare bırakıyorlar mı? Forumda çok gördüm evde bulamayınca maaşım kesildi diyen mağdur insanları ona istinaden bu konuyu açtım..

babam 2022 maaşı alıyor ve bende aylık bakım ücretini alıyorum.. her ikisi içinde gelmiş olabilirler yada başka biriside olabilir ama kafama takıldı.

Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim, iyi günler..

Şu Bakanlığın yaptıgı işlere bakın Allah aşkına!
Vatandaş tedirgin, kaygılı..
eve geldiler mi gelecekler mi?
İşkence gibi!

Darkzine geleen kimse buradan bilemeeyiz tıpkı senin gibi. Ama senin sormak istediğin asıl şey: Eger gelenler onlardansa sorun olur mu? Aldığımız maaşlara bir şey olur mu?

Sorun olmaz ablam. Ama için rahat etsin diyorsan evde bakım aylıgı aldıgınız kurumu ara böyle boyle eoldu kaygılandık dee. rahatlatsınlar seni.
Ya da alo 183^ü ara onlara anlat durumu. Onlar sorun olup olmayacagını soylerrler sana.

Eger 2022 aylığı için kaygılandıysan. Adres değişikliğiniz yoksa sorun çıkmaz.

Gelen düşünsün bundan sonrasını da:)

BEn de %96 engelliyim ama kendi işimi kendim yapıyorum, şimdi de üniversite okuyorum, bence engelli olanlar bunlardır, paralarımı biriktirip evrimle ilgili kitaplar yazar bastırırım diye düşünüyordum ama bunlar daha maymun olduklarını bile anlamak istemiyorlar

Üst Alt