Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eve yemek yardımı gelirse evde bakım aylığımız kesilir mi?

semautku

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm ben eşimin kardeşine bakıyorum maaş alıyorum oldukça sorunlu ihtiyacımız olmadığı halde eve yemek gelmesi için arkadaşlarına ilgilenmeleri için rica etmiş galiba olmuş eve yemek gelirse yardımlarında geleciğini düşünüyor evi ayrı evlerimiz karşılıklı faturalarını eve misafirlri geliyor herşeyini ben karşılıyorum anlıcağınız evine hçbirşey almıyor bu yardımlar gelirse maaşım düşermi onu merak ediyorum yardımlar gelirse direk diğer kardeşlerine göndirir baya bir sorun anlıcağınız maaş azalırsa bu konuda zorlanrım böyle bişey olurmu acaba merak ediyorum:(

Doğrudan gelir transferi olmadığı sürece gıda yardımı nedeniyle evde bakımk aylığı kesilmeyecektir. Bu konuda doğrudan bir bilgim yok, ama mevzuat mantığı açısından böyle olması lazım

Yemek Yardımı / Gıda yardımı / Yakacak Yardımı gibi konuların Evde bakım aylığı kriterleri ile hiç bir ilişkisi yoktur. Endişelenmenize gerek yok

teşekkür ederim onun evinin masaraflarınıda ben karşılıyorum maaş olmassa zorlanırım çünkü cevabınız için teşekkür edrim

Üst Alt