Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evime doğalgaz bağlattıramıyorum!

destanx

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Hepinize mrb.
Benim sorunum biraz farklı:) 3 seneden beri bulunduğum ilçede doğalgaz için mücadele vermekteyim. Benim evden sadece 30m uzaklıkta olan hattan bir türlü benim 3 cü katta bulunan daireme doğalgaz getittiremedim. Beledye.beygaz(doğalgaz şirketi) va bazı şahıslara başvurma rağmen olmadı gene olmadı. Bu sonbarda bebek bekliyorum allahın izni ile bu nedenle bunu biran önce halletmem gerekiyor. Bana verdikleri cvp beni bir ara çok gerdi aynen şu kelime bana iletilen, kardeşim ayağın böyle sen neden 3 cü kartta oturuyorsun benim cok zoruma gitti ben 3 kattan şikayet etmiyorum ki:! kendilerine gelince dağın dibine herşeyi döşüyorlar bana gelince öde su ,elektirik vs diyorlar cıldırmak üzereyim. Bana bu konuda yardım edecek yada bir yöntem göstrecek varmı? Olacak bir soruna engel oluyorlar, sinirimi bozuyorlar adelet sadece kendilerine ise bırakın onlar oynasın ben oynamıyorum bana bu konuda cvp yazar iseniz sevinirim şimdiden teşk konuyu yanlış yere acmammışımdır umarım

ilginç doğalgaz hattı muhtemelen cadde üzerindedir sende 30 metre içerde falan ikamet edyorsundur ancak başvurdugunda doğalgaz şirketine onların kapının önüne kadar hattı ve dogalgaz kutusunu çekmeleri gerek bence sen baglı bulundugun ilin resmi doğalgaz şirketine talepte bulun mutlaka yapmaları gerek

Doğalgazla ayaktaki engele rağmen 3. katta oturmak arasında bir türlü bağlantı kuramadım. öğlenden beri 4. kez okuyuşum yanlış mı okudum diye, gene bi bağ kuramadım.

Yanlış okumadın kara arkadaşım. Kendim bizzat müracat ettim ama sonuç yok 2013 kadar her yer bitecek deniliyor ama evimin arka caddesinde var şahsa özel:( yani kişiye göre davranış ve hizmet var benim durumum onlar için sadece cözeriz,hallederiz vs vs kulak lakırtısı projede benim bulunduğum caddede var. Ne oldu ise ben gene sona kaldım bu gidişte de dona kalacak ve bol sinir haline bürünüp bir bardak suya şükür diyeceğim.Sputnik arkadaşıma verdiği cvp için teşk.İki sefer forum doldurup başvuruda bulumdum bir daha gitmek istemiyorum bizlere okul okurken iyilikten davranıştan mutluluktan bahsediyorlar ama herşey okunan kitaplarda kalıyor yani herşey kitaplarda yazıldığı gibi değil keşke olsa idi :)

Bana her severinde bir bahane uydurdular ve bu zamana geldim. Bakalım ne olacak en güzeli emekli olup memleketim eskişehire taşınmak buradan soğumak üzereyim

merhaba ordaki yer nasıldır yada firmanın düşüncesi nedir bilmiyorum abone olmayı denedinizmi? eğer denemediyseniz abonelik başvurusunda bulunan abonelik işlemleri bitince belirli bir zaman içerisinde servis kutusunu koymak zorundalar

slm verilen cvp lar için teşk.Abone oldum,kayıt ettirdim ama kutudan önce sokağa hat çekmeleri gerek.Ben bunları 3 seneden beri yapıyorum, genede sonuç alamadım her seferinde ayrımcılık yada cıkarcılık la karşılaştım. Bana bu sorunum için bahenelerle değil gerçekcilikle gelimesini ve bana doğru bir cvp verilmesini isterim. OVAL bir cember düşünün her alanda var ama benim sokakta yok illa bir partimi tutmam yada bir yerlerimi yakmam gerekiyor en güzeli bunu merkezden halletmek. 34 seneden beri buradayım ama bu noktaya

Üst Alt