Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evime internet çekmek istiyorum

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2008 yılında ev interneti ve ev telefonu kullandım 2017 ye kadar enson geçen sene ev interneti ve ev telefonumu iptal ettim...şimdi evime internet çekmek istiyorum altyapı yok diyorlar oysa altyapı var çünkü evime 50 metre uzak ta ve ben bu altyapı üzerinden 10 yıl ev interneti ve ev telefonu kullandım başvurmadığım yer kalmadı allah için anlayan biri yardım etsin ne yapmam gerekiyor bir yol gösterin

Her başvurduğumda altyapı yok diyorlar kafayı yiyeceğim

TTNet emi başvurdunuz
Cep telefonu operatörlerine başvurunuz

Türkiyedeki bütün operatörleri denedim

Bulunduğun yer köymü nedir

İlçede oturuyorum normal mahalle ...

Fotoğraf atmayı bilmiyorum altyapının olduğunu gösteren fotoğraf atardım

Bugün bu mesaj bana geldi Degerli musterimiz Altyapi / Port talebiniz alinmistir. B001

Dostum netspeed diye bir firma var birde oraya basvururmusun.benn4 aydır kullanıyorum yalın internet 24 MB hız 100 GB AKK 46 lira

Oraya da başvurdum altyapı yok diyorlar ...bimere 23 haziranda şikayet yazdım dün bu mesaj geldi ....Degerli musterimiz Altyapi / Port talebiniz alinmistir. B001 telekom genel müdürlüğün den aradılar altyapı ve port talebiniz sıraya alınmış ama nekadar sürede çözülür bilemiyoruz dediler

Zaten bende ya turknet yada netspeed çekeceğim

çevrende kablosuz internet vardır .komşunda allatki dükkanda mesala. ortak ol bilgisayara kablolu ethernet kablosu ile yada wifi adaptor ile bağlanabilirsin..

Malesef bulunduğum sokakta internet kullanan yok uydunet bilmiyorum nasıldır

Bu sefer altyapı var aktif port yok diyorlar sıraya almışız bekleyeceksin diyorlar

Üst Alt