Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evime tekerlekli sandalyemle kullanabileceğim asansör yaptırmak istiyorum..?

zerdali

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
bu konuyu buraya açtım, doğru mu bilmiyorum, ama umarım bana yardım eden birileri olur. benim evim 2. kat ve asansör yaptırmayı düşünüyorum. nasıl ve ne kadar fiyat olur? bana yardım ederseniz sevinirim

ev kendi evim,ama dışarımı içerimi onu ancak bakıp görmek lazım nereye uygun olursa oraya yapılır sanırım benim aşağı inmemi rahatça sağlasın

...

bende bir tane yaptırmak istiyorum ama adamlar 35 bin ytl den söz ediyor ben o parayla ev alırım daha iyi değişik bir bakış açısı daha :D

aslında bende firmaların fiyatlarını merak ediyorum,bizlerde evlerimizin resmini koyarsak belki daha iyi yardımcı olurlar

bence en kolayı ve en ucuzu tabi bu bi kat için gecerli... sanayide oto servislerinde kullanılan aracı kaldırmak için kullanılan lifterlerin birini alıp bi sandalyenin sıgacagı bi platform yapmak.. ben dubleks eve gecseydim diye dusunmustum ama hala apartmanda oturdugum için uygulamaya sokmadım

MERHABA ZERDALİNİN AÇTIĞI BAŞLIK DİKKATİMİ ÇEKTİ BENDE YAPTIRMAK İSTİYORUM DIŞARIDAN İKİNCİ KATA YÜK ASAMSÖRÜ TİPİNDE OLABİLİR EĞER OLAKİ Bİ CEVAP ALIRSANIZDA BEN GÖRMEZSEM LÜTFEN BANADA ULAŞTIRIN

tavas 2.katta oturan yaşlı bir çift için pratik bir asansör görmüştüm.bolkanlarda yan (dar olan bölüm)daki denirleri kestirmişler.duvara çelik demirli makara sistemi konmuş.dört tarafı şerit demir koruumalı yapılmış.maliyeti 4 sene evvel 2 bin ytl idi.çok pratik birşeydi. elektrikli düğmeye basman yeterli .oraya gidersem resimlerini video görüntülerini getiririm.

Merhaba,

2 kat arası, 3 metre kaldırma mesafeli, iç mekanda çalışacak, dikey kaldırma platformu fiyatı, montaj ve vergiler dahil, anahtar teslimi 20.000 ytl civarı fiyata malolur. Bu fiyat tamamı ithal ürünler için geçerlidir. Yerli alternatifler de var. Tamamen otomobil seçerken nasıl tercih yapıyorsanız burada da öyle yapın. Yerlisi de mutlaka randımanlı çalışıyordur. Aradaki fiyat farkı, ithal ürünlerin imalatının daha pahalı olması, ithalat ve nakliye farkının getirdiği yük ve elbette kullanılan malzeme ve dizaynın çok üst düzeyde olmasıdır. Unutmayalım ki, ecnebi memleketlerde bu sekötr 30 yıldır var, devletler destek veriyor, alım gücü morada daha fazla. Dolayısı ile oradaki üreticiler döktürüyorlar, diyazn ve mühendislik konularında.

Selamlar

arkadaşlar bu asansör işi çoğu engellinin sorunu asansör firmaları ii hoş güzel asansörler yapıyo olabilir ama malum engelliyiz çoğumuz çalışamıyoruz bile dolayısıyla maddi imkansızlıklar hatsafada binlerce euro veya ytl yi asansör firmasına vermemiz neredeyse imkansız
dayımın oğluda engelli dayım iki katlı evine oğlunun akülü aracı ile binip ikinci kat balkonunu çıkartan basit bir asansör yaptı geçenlerde 750ytl malzemesi tuttu işçiliğini kendisi yaptı çokta güzel çalışıyo
demek istediğim oki maddi yetersizlik içinde olan arkadaşlar sanayiyi bi gezin bu işten anlayan kişilere durumu izah edin eminimki çok çok daha hesaplıya bizim ustalarımız yapar haa okadar gösterişli ve lüks olmaz tabii ama işinizi görür.
saygılar

efe-can a katılıyorum. daha önce de yazdım. bu asansör işi öyle müthiş bi teknoloji gerektirmiyor. sanayi mahallesine gidin, bu tekerlekli sandalyeyi -mesela-ikinci kata nasıl çıkartabilirim bu işi yapabilecek kimse var mı diye sorun araştırın. halkımız yardımseverdir, yol gösterecektir. benimkini bir forklift tamircisine 1.500 $ a yaptırttım. yıllardır sorunsuz olarak kullanıyorum.

Ileride internette bu sayfayi bulacak arkadaslara yardim edeyim.

Asansör portal

Eger engelli asansoru veya normal asansor yaptiracaksaniz kesinlikle bu siteyi kullaniniz.Nasil bir asansor istiyorsaniz yaziyorsunuz ve asansor firmalarindan fiyat teklifleri aliyorsunuz.Hangi firma ile anlasirsaniz ona yaptiriyorsunuz.

Üst Alt