Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evimin faturalarını üzerime alırsam ne gibi faydaları olur, neler yapmalıyım?

gamze1988

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yeni kuracağımız evimizin faturalarını üzerime almak istiyorum.. malum engelli raporum var ve indirim hakkım varsa faydalanmak istiyorum.. istanbul'da oturacağım.. istnabulda ne gibi haklarım olur? neler yapmalıyım? yardımcı olur musunuz?

İstanbulu bilmiyorum lakin biz başvuru yaptık hebsinden red cıktı bir tek telekom indirim yaptı..
akgaz yani aksaray dogalgaza başvurdum engelli tarifemiz yok dediler red edildi...

aksu yani aksaray belediyesine su icin başvuru yaptım sadece gazi ve şehitlere indirim var dedi red edildi..
medaş yani meram elektirik dagıtım merkezine email attım red geldi böyle bir tarifemiz uygıulamamız söz konusu degildir dedi..
telekoma başvurdum telekom kabul etti faturam 12.5 tl civarında gelecegini söylediler..
butun adsl hizmeti veren firmaların hebsinde engelli tarifesi var..
son birde emlak beyanı vermek istiyorsanız adınıza kayıtlı sadece bir tapu varsa onu muaf ediyorlar..
hebsi budur..

iski telekom ttnet dışında herhangi bi indirim yok gamze hanım istanbulda yaşıyroum bu üçünden indirim alıyroum sadece....

Ahvali Aşk kardeş, bizim Nevzat BALTA efendi sadece kendine bakar. umurunda mı engellisi.. Bende Aksarayda yasıyorum ve bu sehirden nefret ediyorum..

adananın gözünü seveyim ya engelliler tüm haklardan faydalanabiliyor ulaşım su internet yazın ücretsiz yüzme kursu gıda yardımı yakacak yardımı daha aklıma gelmeyen bu gibi birkaç şey daha ve hiçte zorluk çıkartmıyorlr vaybe bende daha yakınıyordum adanada işler zor diye :)

acem_abir;

aynen öyle biz bu nevzat paltadan bir memnun olamadık gitti :S

Üst Alt