Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evimin önündeki engelli otoparkımı işgal eden araç sahibi!?

Cango

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
15
Akşam ablamdan arabamla evimize geldim benim aracım için dikilen engelli park 1 araç levhasının altında normal araçlar park etmiş
birisinin sahibi (BEYAZ RENO CLIO) ordan bir apartmandan çıktı arabayı alırmısınız dedik ama adam hangisini alalım beyefendi öndekini, arkadakini, ben şimdi bu arabayı sizin içinmi kaldırayım ,burası tapulu malınızmı deyip resmen dalga geçti bizimle yürüdü gitti. 155'i aradım trafiğe bildiriyorum dediler 1 saat geçti tekrar aradım yine araç bilgilerini alıp trafiğe haber veriyoruz dediler kimseler gelmedi

burdan o araçların plakalarını veriyorum yazıklar olsun sizin gibi kendini bilmez insanlara.
35 AV 0703 BEYAZ RENO CLIO
06 AG 8165 SİYAH CHEVROLET

Engelli parkında park eden normal görünümlü bir vatandaşa ben herzaman için fiziksel değil, İnsanlıktan nasibini almamış kişi olarak görürüm.....
Cango arkadaşımın Aşağıda plakaları verilmiş olan araç sahipleri gibi olanlar başı çekiyor.
35 AV 0703 BEYAZ RENO CLIO
06 AG 8165 SİYAH CHEVROLET
Engelli için ayrılan şehir içinde bulunan park alanlarını işgal edenler ve
Engelli için alış veriş merkezlerinde araçlarını park edenleri
Şiddetle kınıyorum....

Yani Arkadaşlar Kısacası; artık duyarlı bir toplum olmamız gerek. Her zaman bize yapılmasını istemediğimizi bizlerde başkasına yapmamalıyız. Yabancı ülkelerde engelli araç park yerlerine park eden biri olması durumunda yanına trafik polisi geldiğinde adamların elleri ayakları titremekte. Çünkü yaptıklarının doğru olmadığının onlarda farkında birde engelli park yerlerine park edilen araçlara iki katı ceza kesilir engelli kişi orada olur ve aracın çekilmesini talep ederse araç direk parka alınır. Ama bunların olmasına bana göre hiç gerek yok sadece biraz daha duyarlı olmak yeterli. Sadece biraz daha duyarlı davranmak hepsi bu kadar.

NOT:
Örnek benim araç plakam engelli amblemli değil, ancak engelli park kartım olduğundan dolayı bu tür yerlere aracımı park ettiğimde mutlaka ama mutlaka Engelli Park Kartımı aracın ön camına bırakıyorum. Bu detaya da dikkat etmek lazım.

Polisin çağırmanıza rağmen gelmediğini de söyleyerek valiliğe şikayet dilekçesi yazıp elden verin derim.

Bimere yazdım ordan valiliğe iletilmiş sanırım..

bu gün inetrnette bir resim görmüştüm adam cama aynen şöyle yazmış burası hayvanlara ait park yeridir yazmış kocaman gülmekten çatladım resmen aslında böyle yapan araçların üzerine bu şekilde bir yazı asmaklazım bireysel olarak resminide çekip internete koyucan ;)

Üst Alt