Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evimizi satmak istiyoruz ama kardeşime babannem vasi..? [Hukuk]

Emre3313

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba.. 1 YIL önce anne ve babamı kaybettim ve bir kardeşim var. ben ve kardeşim 18 yaşımızı henüz doldurmamıştık ve mahkeme babannemi bize vasi olarak tayin etti. Ben bu ay yani temmuz 22 de 18imi doldurdum ve vasiliğim düştü diye biliyorum 18imi doldurunca.. Kardeşimle evi satmak istiyoruz fakat şuan babannem kardeşime vasi evi nasıl satabiliriz ben ve babannemın ve kardeşimin onayıyla yada ne gibi işlemler yapmamız gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

kardeşin de 18 ini doldurup vasiliğinin düşmesini beklemeniz lazım

Şimdi ben babannem ve kardeşim satmak istiyoruz evi evimiz mersinde ve biz Elazığdan almak istiyoruz Hiçbir şekilde satamazmıyız kardeşim 18ini doldurmadan ?

babaannenle sen fikirde uyustuktan sonra niye satamayasiniz
sonucta babannen vasi oldugu kardesinin hakkini koruyacak sekilde is gorecegi arastirilir diye biliyorum

Bir avukatla görüşmemde fayda var o zaman net bir bilgiye sahip olup ona göre hareket etmem lazım.

Üst Alt