Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eviss'te bugün itibariyle görünen raporun iş yerime gelmesi ne kadar sürer?

sera1

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar bugün dereceye girdiğimi öğrendim eviss'ten ben emeklilik için başvuracağım şartlarım uygun, acaba ne kadar sürer raporun gelmesi rapor elimde olmadan emeklilik için başvuramıyormuyum ankara'ya gitsek elden rapor örneği alsak onunla başvurulurmu acaba....

benimki 1 hafta içinde işyerime geldi,panik yapmayınız.

selam benim raporum 03.02 2014 tarihinden beri işyerine yollanmış yazdıgı halde daha gelmedi sizce bu normalmi ne yapmam lazım bu belge olmadan emeklilik dilekçemi veremezmiyim yardım ederseniz sevinirim....

valla rekor oldu 14 ocakta ankaraya gıden evrak aynenonaylandı ve 20 subatta ıstanbulda ışleme gırdı hayretler ıcındeyım

anladığım kadarıyla 1 hafta da gelende olmuş biraz daha uzun sürenlerde toprak arkadaş şanslısın 1 haftada gelmiş seninki bakalım bizde bekleyip göreceğiz süreci

Arkadaşlar panik yapmayın.
Ben rapor falan almadığım halde,İstanbul'da kayıtlı vergi indirimimin İzmir vergi dairesine ve oradan da işyerime bildirilmesi 3 ay sürdü.

slm bugün itibarıyla 03.02.2014 işyerine yollanmış olan raporum hayla elime ulaşmadı bırakın postayı ankaradan yürüyerek gelse şimdiye gelmişti. ;)

engin öztürk;

engin kardreş benım 15 gun oldu malıye postaya verdık dedı beklıyom 15 gundur

Çok Yoğunluk var Uzun sürebiliyor, Normal posta ile gönderildiğinden de artık gelme zamanı tahminlere dayanır..

14.02.2014 tarihinde işyerime gönderilmiş görünüyor,hala ses Seda yok...

mustafa kardeş benim raporum 03.02.2014 onaylandı ankaradan bugün itabariyle hayla gelmedi işyerime ..

Engin kardeşim senin Eviss sitesinde onaylandığın tarıh mı yoksa işyerine gönderilme tarihimi 03.02.14 ?eger ankara onay tarıhıyse önce vergi dairene oradan da sana postalanacak:)

eviss sitesindeki onaylanma tarihi bu 03.02.2014 burdan direk işyerime gelmicekmi benmi yanlış biliyom yoksa

Dosya No
TC Kimlik No
Ad SoyadENGİN ÖZTÜRK
AçıklamaRAPOR DERECENİZ ; % ; 55
BAŞVURU DURUMUNUZ
03.02.2014İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
06.12.2013Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
14.11.2013Hastaneden rapor bekleniyor

İstanbul'daki vergi dairene ulaşmış.Ben az önce görüştüm.Bana bir aydan önce elinize ulaşmaz dediler..Herhangi bir sebeble iş yerinden teslim alınmaz ise tekrar vergi dairesine geri dönüyormuş.Onun bilgiside sistemde tekrar görüntüleniyormuş.

Arkadaşlar İstanbul vergi dairesinde muazzam yoğunluk varmış bugün gidip sordum bazı arkadaşların dediği gibi vergi dairesine ulaşmış olabilir postalama bile uzun sürebilir siz dua edin adamlar evise kayıt yapmış evise kayıt etmek bile 20 gün sürebilir bugün memur öyle söyledi

ankaradan yollanmış olan belgem bugüb itibarıyla elime ulaştı şimdi emeklilik için müracatımı yapıcam benden istenen belgeler nelerdir birdaha git gel olmasın yeni emeklilik müracatı yapan arkadaşlar yardım edermisiniz...

geçen hafta unkapanındaki sgk'ya özel sandıkdaki primlerimide hizmet süreme ilave ettirmek için gitmiştim verg.ind.belgemin henüz elime ulaşmadığını söyleyince bir fotokopisini getirin emekliliğinizi başlatalım boş yere zaman kaybı yaşamayın dedi memur bende verg.dairesine gittim aslında ordaki memur pek vermek istemedi ama rica edince buldu dosyamı ve bir fotokopisini verdi verg.ind.belg. bununla unkapanı sgk'ya tekrar gittim kimlik ve verg.ind.belgesi yalnız o anda çalışmıyor olmak şartı yani işten çıkış yaptıracaksınız çalışıyor iseniz başka bir şey istemediler

22.09.2014 tarihinde rapor bakanlığa gönderildi cvb bekleniyor diyor
21.10.2014 te Ankarayı aradım raporunuz onaylandı gönderdik dedi memur
bugün itibariyle hala rapor bakanlıkta cvb bekleniyor yazıyor
44 gün olmasına rağmen hala bir değişiklik yok
Eviste işyerinize gönderildi yazdığında ben vergi dairesinden bir fotokopi alabilirmiyim işkura kayıt yaptırıp iş değiştirecem çünkü
normal beklemeyle bir ayı daha bulacak sanırım raporun elime geçmesi

Üst Alt