Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlen Benimle'de boyları uygundu ama olmadı!

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
171
[FONT=Arial]Evlen Benimle ekibi Esra hanım Nüfus kağıdına bakar mısınız diye söyleyince boy engelli olan Murat bey kimliğim de benim gibi ufak diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Gülmeyi seven, hayata sıkı sıkı bağlanmış ve koyu bir Şafak Sezer hayranı olan Murat bey Esra Erol’un "seni Şafak sezer ile tanıştıracağım, sete götüreceğim" sözlerinin ardından mutlu tavırları ile dikkat çekti.[/FONT]
[FONT=Arial]Birbirlerini gördüklerin de kendisi gibi boy engelli olan Murat Bey’in tanışma teklifini kabul etmedi, izleyici yakıştırmıştı, yorumlar ise çok olumluydu. "Çok hızlı karar verdiniz, kaybedecek hiçbir şeyiniz yok, birbirinize şans vermelisiniz" demelerine rağmen Emel hanım kararından vazgeçmedi.

Videoyu BURADAN izleyebilirsiniz..

[/FONT]
http://www.sacitaslan.com/magazin-evlen-benimlede-boylari-uygundu-ama-olmadi_51168.html

Adam bayanın yanında cocuk gibi kalıyor, bayan kendince haklı evlilik bu ,herkezin kafasında canlandırdığı birileri vardır, zorla güzellik olmaz.

bence onu kabul etmeliydi ama ben olsam o kızı beğenmem. çünkü hiç bir şekilde hoşluğu yok azıcık gülümser azıcık sevimli görünmeye çalışır. normal hali buysa çekilmez yaniii :)

Kelebeğim :) Elentrik alamadım diyolarya bide :p kendilerine bakmadan bir çoğu.

Bazen denk geliyor inanamıyorum insanların saçma salak isteklerine hakikaten benimde ŞARTELLERİM atıyor ve içim şişiyor yanee...:(

bu adama bi kız gelmişti o kadar hoştu ki bende evde olduğum bigün denk gelmiştim çok güzeldi o bölüm bulabilsem paylaşırım sizinle :)

kadının suratında meymenet yoktu iyi olmuş...adama zindan ederdi hayatı ucuz yırtmış:))

Üst Alt