Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlendik [ _suna_ & spastik ]

spastik

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Bu zamana kadar yaşamımızda bir çok mutluluğa, acıya, sevince, hüzne tanıklık eden sitemiz bir kez daha bir mutluluğa daha tanıklık ve aracılık ediyor. 16 Ağustos 2012 tarihi itibariyle Canay ( _suna_ )ile hayatımızı birleştirdik. Mutluluğumuza tüm engelliler biz ailesini ortak etmek istedik. Darısı tüm engelli dostlara
Sevgilerle...
Canay & Oğuz KUL

hayırlı olsun :) çok sevindim sizin adınıza :) fotoğraflarınızı bekliyoruz en kısa zamanda :D

darısı tüm bekar arkadaşlarımızın başına. mutluluklar dilerim.

İki güzel insan, Bir ömür mutlu olun :) Kardeşime iyi bak oğuz..:)

Allah mesut bahtiyar etsin Hayırlı olsun

teşekkürler darısı tüm bekarların başına:)

Mutluluğunuz bi ömür boyu daim olsun.. Hayırlı uğurlu olsun:)

allah mesut etsin mutlulugunuz daim olsun çok sevindim ,eşler yanlız bu dünyada deyil ahirettede eş olurlar yani ölene kadar deyil sonsuza kadar mutluluklar dilerim..:)

Hayırlı olsun...Mutluluklar dilerim,umarım çok mutlu olursunuz..:)

Mutluluklar... İnşallah sonsuza kadar birlikte ve mutlu olursunuz...

Arkadaşlar ikinize de alahtan mutluklar dilerim sevgili dostlarım. Rabbim sizi bir ömür boyu aynı yastıkta nasip etsin. Darısı bizlerin başına. Umarım benim gibi tüm bekar arkadaşlarda sitemizin sayesinde aradığı insanı bulur mutlu olurlar. Mustafa şahin

allah mesut etsin mutlulugunuz daim olsun..

MUTLULUKLARR.............

Tebrik ederim..Bir ömür boyu mutluluklar dilerim..:)

hayırlı olsun mutluluğunuz daim olsun inşallah darısı bekarların başına:)

Saygı çerçevesinde, huzurlu, mutlu, uzun bir birliktelik diliyorum .. :)

Mutluluklar ömür boyu sizinle olsun. Dediğiniz gibi darısı bize İnşallahhhh. ;);)

sizin adınıza cok sevindim allahım mutlulugunuzu bozmasın inş

Hayırlı olsun RABBİM mesut bahtiyar etsin CENNETİN yolu olan evlilikte bir ömür MUTLULUKLAR diliyorum RABBİM den...

Üst Alt