Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlendikten sonra bakım parası alınabilir mi?

sırdaş

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
şuan bakım parası alan bir arkadaşım evlendikten sonrada şartların uygun olması halinde almaya devam edebilirmi?

kişi başına düşen gelir 380 TL 'yi geçmediği sürece sorun olmaz..
ama evlendikten sonra adres değişikliği olursa yeni adresi 15 gün içinde sosyal hizmetlere bildirmeliler..
kişi sayısı değişikliği olursa bir ay içinde sosyal hizmetlere bildirmeliler..
kişi sayısı değişikliği ve gelir sorgulaması gibi incelemeler süresince aylık durdurulur ve
almalarına herhangi bir engel yoksa tekrar devam eder..

ayrıca bakınız : http://www.engelliler.biz/forum/evd...-olabilir-kimler-gelir-hesabina-dahildir.html

yok hayatım başka bir arkadaş için sordum:)

evde bakım başvurularında kişi başına düşen gelir, 2011 itibariyle 380 tl olarak dikkate alınır.

genel olarak bazı sorular hep meçhul bir arkadaş için sorulur,nedense:):)

Hatırlatma için saolasın şifa:) Sen hatırlatmasan ben halen 363 TL demeye devam ederdim:)
Otomatiğe bağlamış giderdim. Aslında senin bu konu hakkında sorulan bir soruya verdiğin cevabın linkini başka bir soru için link vermiş, emin olmak için hesabı kontrol etmiş biri olarak yine de 363 TL demeye devam etmişim:)

düzeltelim o zaman ben şubattan itibaren sanıyordum:) ama sabit başlıkta da değişmiş.

Ablam ben bilmeme ragmen bu hatayı yapmaya devam ettim:) Şifa hatırlatmasa 363 TL'yi otomatiğe bağlar giderdim.

sevgili ŞİFA evlenen ben olsaydım emin ol bunu söylerdim:)

Üst Alt