Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evleneceğim kızın ailesiyle kavga ettik. Avukata ihtiyacım var..? [Hukuk]

farukkck

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba bu durumu nasıl anlatacağım bilmiyorum ama lütfen yardım edin.

5 sene boyunca konuştuğum birisi vardı nişanlandık falan düğünümüze 1 ay kala sabah ev tuttuk öüğen mobilyaya baktık gelinlik provası vardı tartışma sonucu ayrıldık. Telefonumu istedi nişanlım ekran kilidini girdim verdim bir kızın resmini gördü elalemin bilmemnesiyle beni nasıl aldatırsın diye otobüsün içerisinde bağırmaya başladı ve 2 tokat attı ( aldatma falan kesinlikle olmadı yok öyle birşey ) otobüsteki herkes bize baktı. yolda indik nasıl bağırıyor normal bağırma değil fln bende sinirlerime hakim olamadım 2 tokat attım. Eve geldik annesi kızın dayısını aradı ve yetiş bizi öldürüyorlar dedi dayısı arkasına 3-4 çakal almış elleri sopalı fln güvenlik kamerasında bunların hepsi görünüyor.Dayısı bizden çıkarken tehditler savuruyor ben senin nerde çalıştığını biliyorum bu burda bitmedi 1 e 1000 ödeyeceksin falan diye tehditlerde bulunuyor

78 engelliyim MS :68 psikiyatri : 25 üroloji : 10

Annesi polise beni taciz ettiler diye şikayetçi olmuş kız darp raporu almış kıza vurduğum yerde kamera falan yok sizce ne olur ne biter ne yapmam lazım. Nolur yardım edin.

Son düzenleme:
arkadaşım öyle abartılacak bir durum yok bence eğer darp olayını ispatlayamazsa hiçbişe çıkmaz sende onlardan davacı ol olsun bitsin evimi bastılar de kamera kayıtlarını göster sen daha avantajlısın be kardeşim senin kanıtın var

Ben onu köpek gibi sevdim kardeşim ya hiç kimseden davacı olmadım. Adamların ellerinde sopalar çok net görünüyor.
Kıza dedimki ben o insanla hiç yüzyüze görüşmedim bile ne aşkım dedim, ne seni seviyorum dedim, o şuan keyfinde

Şu saatten sonra annesinden ve dayısından şikayetçi olabilirmiyim ?

darp raporu aldığını nereden biliyorsun , elleri sopalı fln güvenlik kamerasında bunların hepsi görünüyor.bu görüntüleri mutlaka eğer mahkeme açılırsa mahkemeye sun

Darp raporu almış akıllı arkadaşları sağolsunlar bende darp raporu aldım

olursun tabii hiç durma müsaitsen git şimdi şikayetçi ol iyi niyetlerini bir kenara bırak derim ben sen her türlü daha avantajlısın

Darp raporu aldığını polis ifade alırken söyledi ben onlara haneyi tecavüz diye dava açabilirmiyim ?

kardeşim haneye tecavüz daha pis bir suçtur sen dersinki ben kızı sevdiğim için şikayetçi olmadım ama onlar benden şikayetçi oldular asıl mağdur durumda olan benim ben de onlardan şikayetçiyim haneye tecavüzden de evimi sopalarla bastılar kanıtlarım de olay biter

walera Aminnn şuan duaya o kadar çok ihtiyacım varki...

sarasota kardeş dayısının tehditleri kız kardeşimi ağlattı o derece o ellerinde sopa olanlar kim dedi kardeşim adam düğüne gidiyoruz dedi var mı öyle şey ya düğüne sopalarlamı gidilir. Ben daha önce hapise girdim bu iş burda bitmez diyo hala.

sallama kardeş onlar nasıl karakolla halletmeye çalışıyorsa sende git gerekeni yap boş boş konuşup dursunlar onlar sen sallama...

Kardeş eğer umursamıcak bir insan olsaydım MS hastası olmazdım. Birde arada geçen 5 sene var ya üzüldüğüm noktalardan biride sabah ev tutuyoruz öğlen mobilya öğleden sonra da karakolluk

aynısı benimde başıma geldi kardeşim unutursun ama değmez inan buna zor gelir şimdi sana ama gerçekten değmez bende 7 sene beraber oldum askerden önce askere gitmeden nişanlandık kız 18 ay beni bekledi deliler gibi seviyorduk birbirimizi önceden senle ağırda bile kalırım diyen kız sonr a en lüks muhitlerde oturtacaksın dedi gelinliğini paris modadan istedi mobilyalarınıda İtalyan mobilya istedi var sen hesap et nemi oldu aşkımı kalbime gömdüm 8 sene deliler gibi sevdiğim kızı bıraktım ve üstünede 25 sene geçti şimdi evlendim ve iki tane de evladım var anlicağın böyle insanlardan ayrılırsan senin menfaatine olur be kardeşim

Allah evlatlarını bağışlasın kardeş ne deyim. Aynı vaatleri bizimkide söylemişti. İş arıyordu eski aynı yere işe aldırdım aynı gün. Çalıştıgımız yere gittigimde ortada gezen iftiralar sözler çok moral bozucu sözde güya ben aldattıgım kızı hamile bırakmışım o çocuk aldırmış. İspatlayın öyle bişey olduğunu bana ne istiyolarsa yapsınlar dedim. İnsanlar soruyor ne oldu anlat diyolar anlatıyorsun sonra tek cümle diyolar boşver. Öyle böşver deyince olmuyo işte 5 sene ya

sana daha önce dediğim gibi boşver demekle tabiki olmaz aynı süreçten geçtim insan senelerce kendine gelemiyor ama sonra oturup düşündüğünde kendisi için hayırlı olanın bu olduğuna iananıyor ve çok şükür diyor ama tabiki geçmesi gereken günler aylar ve yıllar var senin önünde bana sorduklarında noldu diye ayrıldık bile diyemiyordum çünkü insanlar inanmıyordu bizim ayrılacağımıza o denli yani Allah evlatlarını bağışlasın demişsin çok sağol cümlemizinkileri işallah kardeşim seninki 5 seneymiş benimki 8 seneydi birde askerde aşk çilesi çektik boşu boşuna mal gibi olduk askerde psikolojimiz bozuldu anlicağın herşey yanımıza kar kaldı bide nişana bir ton parada gitti haybeye

Peki kardeşim benim öğrenmek istediğim bişey daha var bu kız darp yüzünden hastaneden darp raporu almış kan fln yok yürüyerek gelip gitti kameralarda falanda belli zaten kırık çıkık bişeyde yok bana ne ceza çıkar ben şikayetçi olursam ona ne çıkar

arkadaşım sen onlardan daha avantajlısın o kanıtlayamaz senin darp olayını ama sen herşeyi görüntülerle kanıtlarsın ve engelli bir vatandaş olduğunuda belirt emin ol sana bişe çıkmaz burdan

Maddi tazminata yönel para alırsın. Bu davalardan bişey çıkmaz 2 seneye kadat çıkan cezada hapis bile yatmıyorsun zaten ancak hakaret vs vs var ise ve annesi iftira atıyor ise sende karşı dava aç tazminat davası aç ki kazanasın.

Bu kadar tantanadan sonra , birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız ?

Terket gitsin. Beş yılda seni tanımadıysa o zaten evlenmeniz mantıksız.

Terket gitsin. Beş yılda seni tanımadıysa o zaten evlenmeniz mantıksız.

Sözün bittiği yer diye buna denir...

5 Gün 5 Ay değil ki 5 Yıl boyunca sana inanmamış seni tanıyamamışsa ne hayır beklersin ondan..? Bence sanki bahane arıyormuştu ki elinede böyle bir çirkeflik geçmiş değerlendirmiş diye düşünüyorum....Çok saçma bir konu çünkü...

SEMPATİK;

Benim ailem onun ailesini sakinleştirmeye çalışıyodu kendi aileme öyle birşeyin olmadıgını söyledim yapmayacağımıda biliyorlardı tamamem güven meselesi

Kız engelli değildi onu çok sevdim hemde çok ama bu olanlar beni yıktı. Bu saatten sonra hiç konuşmadık hiç karşılaşmadık bu saatten sonra kesinlikle bir araya gelmicez yüzyüze bakmayacağız. Doğru bu kadar zamanda bana güvenememiş zaten önemli olanda o bana ben ona gözü kapalı güvenebilmemiz gerekirdi. Bindallısına kadar almışken bu olanlar beni mahvediyor.

Kardeşim hayırlısı

Son düzenleme:
Gürkan kardeşim gerçekten çok kötü şeylerdi bu olanlar şimdi şunu öğrenmek istiyorum onlar benden şikayetçi olmuş kıza vurduğum için bana ne ceza çıkar ben onlardan şikayetçi olcam onlara ne ceza çıkar ?

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. FARUK KARDEŞİM OLAYI BÜYÜTMEYİNİZ. bir atasözü vardır arının yuvasına çomak sokmayınız derler yani olayı fazla kurcalamayınız.kanunlar nizamlar neyi gerektiriyorsa uygulanır. mahkemeye delillerini sunarsınız. hakim davanın seyrine bakar. size çok olsa ya adli para cezası verirler yada bir kamu kuruluşunda hizmet cezası verirler yada bu zamana kadar herhangi bir suçunuz yok ise olay kapanır. ama 5 yıl içinde suç işlerseniz bu sefer ceza alırsınız. kafanız rahat olsun.bırakın suyun akışına öyle devam etsin

Sen tokat diyon da tokata kimse isppatlayamaz bence sen ver sağlam avukata tazminat davası aç hem bu durumdan hem engelli olupm piskolojinin olumsuz yönde etkilendiğini vs masraflarını kurtar bence

Mustafa arkadaşım doğru diyorsun fakat olayı büyüten ben değilim olayın olduğu gün darp raporu alarak karakola gidip benden şikayetçi olarak büyüten onlar kendimden kesinlikle eminim ama işte başıma gelecekler için hazırlıklı olmak istiyorum. Daha önce herhangi bir suçum yok şimdiye kadar . Ne ben aldattım ne o bahsi geçen kızla görüştüm bunların ispatı gerekir ispatlarlarsa herşeye razıyım. Salak saçma bir kıskançlık ve giden 5 sene belki evlensek çok daha kötü olacaktı bunu bilemem ama kötü oldu. Rabbime her zaman şu şekilde dua ettim. Hayırlı bir iş hayırlı bir aş hayırlı bir eş nasip et Allah ım.

Avukata vermesem nasıl olur ? Bu olay nasıl biter tahmini olan var mı ?

Vay be sen 5 sene emek ver kızında yaptığına bak seni hiç sevmemiş gibi birde dövdürtecek raporda almış üstelik yazık

Bana göre baştan sona bana saçma geldi, olayı bu kadar büyütmenin bir anlamı yok, Faruk sende ne yapacaksan yap yok efendim şikayet mi edeyim rapormu alayım, gibi düşüncelerin peşindesin. Sana söyleyecek tek söz var eyer bunlar yaşanmış olay ise ilişkini biitir gitsin. Bu kadar

Bunlar tabiki yaşananlar.

Şuan intihar etmeyi düşünüyorum. Ne yaşamayı bildim ne sevmeyi. Bunları haketmemiştim. Yazık.

Üst Alt