Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlenip aynı evde yaşarsam Evde Bakım aylığında gelire dahil edilir miyim?

veyselozaydin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam ablam annem ve kardeşimin bakımını alıyor ben şu an bekarım eğer evlenirsem benim gelirim ailenin gelirine dahil edilirmi yani aynı evdede kalsam annemlerle ve kardeşlerimle ve ben bir iş yapıyor olsam ve de evlensem benim gelirim dikkate alınırmı çok yeri aradım yasayıda inceledim çelişkili bilgiler veriyorlar biri evli olsanda aynı evde yaşadığın için gelirin eklenir biri eklenmez diyor lütfen bilen varsa ve bu konuyla ilgili kanunuda sayısıyla falan yazarsa çok sevinirim haklarımızı bilerek kullanmamız bizim için çok iyi olur ve de örnek olur İNŞAALLAH şimdiden teşekkür ederim.

sayın kelebek cevap için teşekkür ederim ancak alo 183 ü yine aradım bana dahil edilir dediler sizin yazdığınız maddeyide okudum o maddedekinin anlamının kimler bakıcı olur anlamındaki maddeyle ilgili olduğunu söylediler yani evli kardeş bakıcı olamaz ancak vasi kararıyla bakıcı olabilir dedi aynı evde kim nasıl yaşarsa yaşasın geliri dahil edilir dediler evlide olsa dediğim gibi bazı sosyal hizmetler müdürlükleri başka bişey diyor bazısı başka en son alo 183 ü yine aradığımızda da olmaz diyor verdiğinz linki yine inceleyecem ya bilgi eksikliği var ya da gerçekten olmuyor tekrardan teşekkürler bilgi ve ilniz için ALLAH razı olsun tam aydınlandığım da da burdan yine bu konuyu sizlerle paylaşacam ALLAH ' a emanet olun.

Üst Alt