Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evrak getirmek-götürmek VHKİ personelinin görevi midir?

Ashbringer

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
MEB'e VHKİ olarak atamam yapıldı .DYS -evrak hazırlama anlarımda evrakları İlçe MEB getir-götürme nedir? bu da mı vhki nin görevi?

Hele bir başla öğrenirsin alışırsın işini sev yeter

Okulda bu işler icin bir kadro olmadığına göre okul müdürü uygun görürse bu görevi size yaptırır. "Müdürün vereceği hizmete yönelik diğer görevleri yapar" maddesi buna dayanak oluşturur.Ben bir idareci olarak yıllarca evrak götürüp getirdim.Çoğu okul müdürü memuru bile olmadığından bu işi kendisi yapmakta.Evrak götürmenin avantajları da vardır.Erken çıkarsınız.İşinizde daha çabuk tecrübe kazanırsınız.Her şeyin dört dörtlük kanun nizama uygun olmasını beklemeyin.Daha şimdiden söylenirseniz iş hayatınızda sıkıntılar yaşarsınız.

https://forum.memurlar.net/konu/248794/
Bu linkte görev tanımı mevcut olup bunun dışında amirin vereceği diğer işleri (görev ile alakalı) yaparsınız..
Evrak getir götür işi normalinde hizmetlilere yaptırırlar ancak hizmetli yoksa bu görev size de verilebilir.
Bu işler aslında kurumda iyi niyete bağlı olarak değişir. Anlayışlı olmak lazım diye düşünüyorum..
DYS dediğiniz şey o kadar da zor bir yazılım değil, Öğrenince zevk verir.. Evrak getir götür de zevklidir. otur otur nereye kadar az gezip hava almak şeklinde yorumlayın derim.. Şunu da unutmayın Her işe he demeyin sonra bir bakmışsınız görev tanımlarınız sayfalara sığmaz olur.
Saygılar

evrak getir götür işi vhki görevi değildir yeni atananlara uygulanan birşey gibi düşünüyorum aslında bir alt görev yardımcı hizmet görevidir işler yürüsün diye memura yaptırıyor müdür yoksa kendi yapacak ya da birini bulacak sürekli olursa sadece o iş işimiz olur diğer evrak işleri kalır diye düşünüyorum şayet evrak işleri az ve personel yoksa başka yapacak zaman geçirmek olarak düşünülüp yapılabilir sağlığınız el verdiği sürece benim fikrim bu yoksa kanunen bakılırsa evrak dağıtımı vhkinin değildir vhki masa başı çalışır ptt gişe personeli posta dağıtmadığı gibi

Şimdi yazımı okuyunca sanki sitem etmişim gibi geldi :) ki sitem olarak da değerlendirebilirsiniz.Acaba dedim vhki nin görev dağılımları arasında evrak getirme götürmenin mevcut olup olmadığı ? ki bu işi okulda dışarıdan görülen bir engel olmayınca vhki ye veriyorlar.(Birinin bu işi yapması gerekiyor).Farklı farklı yorumlar yapmışınız arkadaşlar da sonuçta müdürün verdiği görevi yapmakla yükümlüyüz böyle ucu açık bir madde olduktan sonra yapmam diyemiyoruz işte.Çalışılan yerde huzursuzluk çıkarsa sorun daha da büyür. Şimdilik sukuneti koruyup en kısa sürede İlçe meb e geçmeye çalışacağım.Hepinize değerli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Uygun kadro bulunmuyorsa mebten kadro istesin haklarınızı araştırın idari hizmetliye kalorifer yaktırdıkları için dava açmış dava kazanmıştı.

MEB'de VHKİ kadrosuyla çalışan var mı?

meb de vhki olarak çalışmaktayım evrak dağıtımını da ben yapmaktayım merak ettiğim evrak dağıtımı yardımcı hizmetler görevi olarak geçmesine rağmen okullarda evrak dağıtımını sadece memurlar mı yapmaktadır ?

Üst Alt