Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evrak takibinde görünüyor ama vergi dairesi yazı gelmedi diyor..?

ZAFER1979

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
merhaba

1,5 ay önce yaptığım emeklilik başvurusunu evrak takipten takip ediyorum vergi dairesine yazı göndereli 1,5 ay olmuş ama vergi dairesini aradığımda bir yazının gelmediği söylenmekte. bu emeklilik işlemleri çokmu uzun sürüyor acaba. teşekkürler

Postadadır daha merak etmeyin eninde sonunda ulaşır Maliye'ye evrakınız

Telefonla sorulduğunda araştırmadan bilgi verebiliyorlar genelde.

OturanBoğa;

telefonda vergi dairesini arıyorum daha gelen bişey yok diyor. sgk yı arıyorum daha uzun sürer diyor. internetten baktığımda bunlar yazıyor

[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]29.08.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]29.08.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]29.08.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 2 SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]29.08.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 2 SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]31.08.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]31.08.2012[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]7[/FONT][FONT=Verdana]31.08.2012[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]8[/FONT][FONT=Verdana]31.08.2012[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]

senin iyi yine bir günde kurum dışı yollanmış benim bir haftada kurum dışı gözükmüyor

Posta konusunda sabır! Bana arabayla 10 dakkalık mesafemdeki evrak 1 ayda gelmişti!

annemde sgk maasına basvuru yaptı nasıl takıp edıcem

bırı bana yardım edebılır mı

Posta konusunda sabır! Bana arabayla 10 dakkalık mesafemdeki evrak 1 ayda gelmişti!

bugün öğrendim unkapanı emeklilik yazışması gerektiği büyük mükellfler yerine dilekçeyi istanbul vergi dairesine göndermiş ordanda cevap olarak bizimle bir ilgisi yok doğru yere gönderin diye cevap gelmiş. anlaşılan benim işim birazdaha uzun sürecek

emeklilik kontrol muayenesi hk.

merhaba
sigortadan kontroll ettiğimde emekli maaşım daha hesaplanmamış, kontrol muayene tarihide yazılmamış bundan sonra kontrol muayenesine çağrılırmıyım bilen varmı acaba ?

AdZAFER
SoyadCEYLAN
Aylık Bağlama Oranı61.00
Göstergesi9475
Kontrol Muayene Tarihi
Hisse OranıTAMAylık
Başlangıç Tarihi01.09.2012
Aylık Miktarı
Birikmiş Aylık Miktarı
Ek Ödeme Miktarı
Kesinti Miktarı
Belediye Başkanı Tazminatı
Durum Kodu
Sigortalının Çalıştığı En Son SektörÖzel

bugün postayla evrağım geldi kağıtta aylık maaş 1707,12 tl merak ettiğim buna ek ödeme miktarı dahilmidir ?

zafer bu 1700 lira birikenmi net maasınmı uzun sürdü felan diyorsun bende bu aşamadayım ondan sordum

metin türk;

bu net maaş biriken 6,145 tl ilk maaşımıda 19 aralıkta alacakmışım.

hayırlı olsun allah gülegüle yemeyi nasip etsin kardeş

metin türk;teşekkür ederim darısı senin başına

OturanBoğa;teşekkür ederim.

Bu herhangi bir işte çalışmadan sakatlık vergi indirimi alınabilirmi acaba

s.a öncelikle tüm emekli olan arkadaşlara h.o diliyorum. benim 1 sorum olacak. 19.02.1978 dogumluyum. benim sigorta başlangıcı 05.11.197 %96 engelli raporum var. 4000 iş günü yani sigortalı çalıştıgım gün ve 15 yıl daha bu ay dilekçe verdim. malülen emekli olmak için emekli olursam eger bu şartlarda ne kadar emekli maaşı bağlarlar.

Üst Alt