Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evrak takip sitesinden 2022 maaşı sorgulaması yapan var mı?

KaRe

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar şimdi ben 2022 evrak takip sitesinden 2022 maaşı durumuma bakmak için sorguladım çıkan sayfada durum bölümünde aktif yazıyo e devlete baktim gss tescil kaydı sorguladım durdurulma nedeni bölümündede şu şekilde yazıyo 60/c3 2022 65 Yaş Sonlandırma ben gibi evrak takipten sorgulama yapıpta maaşının kesildiini öğrenen varmı hayırlı uğurlu olsun vatana millete devlet yazık çok ihtiyacı vardı bizlerin maaşına

Provizyon Sorgulamadan Belli Olmazmı Provizyon Sorgulamada Bende Müstehaktır Yazıyor..

Müstehaktır provizyon alabilir yani aktif anlamına geliyor.
Provizyon tarihi de baktığınız tarih olarak gösteriyorsa hastahanelerden ücretsiz yararlanmaya devam edebilirsiniz.

benim anlamadığım evrak takip sitesinde neden aktif olarak görüküyorda e devlet de GSS sorgulama yaptığım zaman aktif gözükmüyor 2022 evrak takip sitesi çalışmıyomu veya pasifmi artık o site onu anlamadım oradada pasif olması lazım değilmi

kare provizyon sorgulaması yaparmısınız lütfen

Kare 144 dü bir ara istersen 2022 durumunu en doğru ordan öğrenebilirsin. Çünkü biryerde aktif ona bağlı diğer yerde durduruldu denmesi hakikatten garip bir durum

ptt banka kartı olan yarın paralarını alabilir mi? yoksa ayın 5 inimi beklemek lazım

Ptt banka kartınız dahi olsa 5 marttan önce alamasınız.
2022 Maaşı 2013 Mart Dönemi Tarihleri
Doğum tarihinin son rakamı 0 ve 5 olanlar 05 Mart 2013 Salı,
Doğum tarihinin son rakamı 1 ve 6 olanlar 06 Mart 2013 Çarşamba,
Doğum tarihinin son rakamı 2 ve 7 olanlar 07 Mart 2013 Perşembe,
Doğum tarihinin son rakamı 3 ve 8 olanlar 08 Mart 2013 Cuma,
Doğum tarihinin son rakamı 4 ve 9 olanlar 11 Mart 2013 Pazartesi

2022 evrak takip sistemine ne zaman giriyor yeni maaşlar daha güzük müyor

4 Şubat pazartesi günü zamlı şekilde aktif görünmez ise sorun var demektir.
Kalbinizi rahat tutun. 144 mart maaşlarının verileceğini söylüyor ayrıca maaş alanlardan henüz pasife dönmüş olanda yok ve yine son genelgede maaş almakta olanların sosyal inceleme ve hane ziyareti yapılmadan maaşlarını almaya devam edileceğide söyleniyor.

septik40;

2022 evrak takip çalışıyomu çalışmıyomu onu anlamış değilim 2022 evrak takip hariç heryerde gss kapsam dışı ve sosyal yardımlaşmaya müracaat ederek gelir testi yaptırınız diyor ama evrak takipte aktif görünüyor acaba maaşı verirlermi vermezlermi gss iptal tarihi olarak 11.02.2013 olarak görünüyo

Kare 2022 li olduğun için gss den yararlanıyorsan ki öle görünüyor gss nin durduruldu denmesi hayra alamet değil.

Kare işin rast gitsin inşAllah düzelir maaş durumun gss çok karışık zaten bence kesilmemiştir.

valla bilmiyorum arkadaşlar bugün birkaç yeri kurcaladım meeşn kesildiğini beyan etti heryer sil baştan beni sosyal yardımlaşma bugün hastahaneye sevk etti rapor almam için yeni müracaat yapıyorum hatta elimde 1 yıllık rapor var dedim yok olmaz dediler biz seni sevk edecez dediler ve sevk ettiler artık işlemlerim başlayınca forumdan başlık altında gelişeleri paylaşırım başka arkadaşlara yol gösterici olması açısından umarım başka arkadaşlarda ben durumuna düşmezler ama size tavsiyem arkadaşlar e devletten olsun alo 144 hattından olsun maaşınızın son durumunu öğrenin derim maaş alma günü gelip çattıp ta PTT ye maaşınızı almaya gittiğpiniz zaman öğrenirseniz maaşınzın kesildiğini bence daha bir acı yıkım olur diye düşünüyorum yinede taktir size ait cümlemize kolaylık versin ALLAH bizler 2013 yılı angelliler daha güzel olacak daha fazla işlerimiz ve hayat kolay olacak derken şu başımıza gelenlere bak :) olsun sağlık olsun ALLAH tıren kazası vermesim :) başka dert vermesin yüce rabbim

Amin Kare inş tekrar başlatabilirsin maaşını öle görünüyorki senin yol göstermene yakın sürede hepimizin ihtiyacı olacak çünkü son 4 saattir ne 2022 evrak takibe girebiliyorum nede e- devlet,e-sgm hiç biri açılmıyor.
Allah hepimizin sonunu hayır etsin
Yanlız şunu unutmayalım bizleri ki gücümüz sağlığımız itibari ile zayıf güvenebileceğimiz sandığımız devletimizin attığı en büyük kazığın cevabını verelim.
Her hak hukuk Allah peygamber diyenin nasıl bir şeytani hareketle bizleri btiridiğini görmemize yardımcı oldu.

gün birlik olma günüdür bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla hareket edersek o yılan birgün döner hiç beklemediğin anda benide sokar mantığıyla hareket etme günüdür arkadaşlar öyle tv ye çıkıpta engelliye pozitif ayrımcalık şunu yapıyoruk bunu yapıyoruz engelli için engellinin yaşam kalitesini arttırmak için vsvs gibi bebe maması sözlerle kendimizi kullandırmayalım rahmetli turgut özal gibi benim memurum işini bilir tarzı tayyip amcanın davranışları kendi TV ye çıkıyo bol keseden bebe ye mama olacak sözler sarfediyor akabinde memurlar tutup bize anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan misli misli alıyo bu ne lahanaa bune turşu

Üst Alt