Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evraklar Ankara'ya gittikten ne kadar sonra 2022 bağlanır?

BODRUMLU1984

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler ben %40 özürlüyüm mart şubat ayının sonunda 2022 aylığı için başvurdum geçen haftaya kadar bir sonuç alamadım geçen hafta sosyal ayrdımlaşma vakfını aradım onaylandı alacaksınız denildi ewraklar ankaraya gönderilecekmiş ne zaman gönderilir dedim en kısa zamanda dedi şimdi ne zaman gönderilecek bilmiyorum ama ankaraya gönderildikten sonra ben maaşımı kaç ay yada ne kadar zaman içerisinde alabilirim yada bundan sonrakı süreç nasıl işliyor benim yapmam gereken birşey varmı bilgi veririseniz memnun olurum ....teşekkürler

ben 6 ay sonra almıştım ve altı aylık maaşıda aldım süreci tam olarak bilmiyorum.

Mrb Emine hanım bi hemşeriniz olarak inş en kısa sürede kaymakamlık/mal müdürlüğü muhtaçlık kararı verdikten sonra dosyanızı fazla bekletmeden göndereceklerdir ankaraya. maaş bağlanma süresi biraz uzun ama inş en kısa zamanda dosyanız işleme alınır. ara ara verdiğim link'ten tc kimlik numaranızla kontrol edin dosyanız ankaraya ulaştığında burda kişisel bilgileriniz görülecektir. benim dosyam 16.12.2011 tarihinde ankaraya ulaşmasına rağmen halen işleme alınmayı bekliyor inş en kısa sürede işleme alınır hakkımızda hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim ..kaymakamlığı aradım muhtaçlık kararı verilmiş maaş alacaksınız dediler hemen gider inşallah ankaraya .. Bu nasıl bir iş anlamadım bu kadar neden uzatıyorlar ki ?

Bide sizin kisi 16 12 2011 de ankaraya vermış sa neredeyse 1 yıl oluyor bu kadar uzun surmemeli çünkü bana kaymakamlık ankaraya gittikten sonra en geç 2 ay içerisinde alırsınız dedi siz bence bı ankarayı arayın tam olarak bilmiyorum ama....

31.10.2011de evraklar ankaradaydı. Maaşı çektiğimde 28.06.2012 idi. toplu olarak aldım tüm maaşı.

Hadi yaa o kadar uzun sürüyormu ....bir yandan iyi de olur bayağa bir toplu para verirler başvuru tarihinden itibaren veriyorlarmış diye duydum..öylemi?

BODRUMLU1984;

aynen başvuru tarihinden itibaern baslıyor süreç ben 2500 tl aldım :D parayı cektıkten sonra İşe başladım :) 1 sene sürüyor tam olarak. 9uncu ay gibi evrak teslım eddım. 10ncu ayda evrak takipte gözüktü sonra Haziran 2012 de çektim maaşı.

Dostum 3 ay içinde sonuçlanabilecek posta da alçaksn 3 ayda bir 800 falan eve evrak gelecek o evrakla postaneden maaş olacn

Bodrumlu kardeşim en geç 2 ay içinde maaş bağlanan arkadaşlar var ama şurası kesinlikle doğru dilekçeyi verdiğiniz tarihten itibaren toplu para alırsınız yeterki sonuç olumlu olsun bundan emin olun.Ama Ankarayı sık sık ararsan iyi olur evrağını takip edersen iyi olur.

Emine hanım malesef biraz uzun ve can sıkıcı bi süreç ama yapcak bişe yok sabır etmekten başka ankarayı arasanızda sonuç aynı bakanlık değiştiği için sistem biraz yavaş işliyo malesef bi kaç kez bimer'e dilekce yazmama rağmen sosyal yardımlar genel müdürlüğünden gelen cevab aynen şöyle. İlgili başvurunuz üzerine yapılan incelemede, aylık talebiniz ile ilgili belgelerin 16.12.2011 tarihinde kurumumuz kayıtlarına intikal ettiği görülmüştür. kuruma gelen evrak işlem görmek üzere sıraya konulmuştur. sırası geldiğinde belgelerinizin incelemesi sonucunda hakkınızda yapılacak işlemle ilgili olarak tarafınıza bilgi verilecektir. bilgi edinilmesini rica ederim.

mrb.emine hn.biraz daha sabredin.benim rapor tarihim sona ermişti.yenileyip 07,05,2012 tarihinde tekrar gnderdim hala bekliyorum.size sabırlar temenni ederim.

Emine hn.benim ilk raporum 2 yıl geçerlilik süresi vardı.yenilediğim rapor ömür boyu süresizolarak onaylandı.Ama genelde 2 yıl olarak biliyoru raporların geçerlilik süresini.BİLGİLERİNİZE.

Merhabalar arkadaşlar ..bu gün ankarayı aradım biz evrakları vakıflara yönlendirdik diyorlar vakıfı aradım artık biz e devredildi ve siz tam devir aşamasına denk geldiniz 3 kasımda modül açılacaktı ama daha açılmadı önümüzdeki ay tekrar arayın bilgi verelim dediler bilgisi olan varmı şubat 28 de başvurduk haa bekliyorum ne zaman alırım ben paramı?

vakıflara devredilmesini anlamadımda inşallah bağlanır maaşınız

birde bimer'e dilekçe yazın maaş hakkında o zaman işlemler hızlanır

Üst Alt