Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evraklarımız tam ama bakım aylığımız 2 aydır bağlanmadı?

tekecig

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
2009 mart ayında her işlemimiz tamamlandı. Banka hesap numaramızıda verdik. Nisanda ödenmedi, mayısın sonuna geliyoruz, kardeşim hesabı kontrol etmiş yine para yok.
Bankamatikte sıra beklerken önndeki şahısta bakım aylığı çekmiş. Kardeşim ona sormuş ''size hangi ay rapor için eve geldiler ''diye,
O şahısta demiş ki: Mart ayında evimize geldiler demiş. Aynı şahıs nisandada mayıstada bakım aylığını çekmiş.
Yani evrak süreci aşağı yukarı bizimle tamamlanan bir kişi 2 aydır parasını alabiliyorken, bize yetkili kişi hala ''her yenilerden ancak birkaçını aylığa bağlıyoruz. size sıra gelmediyse ben ne yapıyım. ankaradan gelen ödeneğe göre yeni bağlama işlemlerini yapıyoruz. SİZİN PARANIZI CEBİMDEN Mİ ÖDEYİM" DİYOR!

Arkadaşlar her Türk insanı gibi bizimde bu paraya ihtiyacımız olmasa kimseyi sık boğaz etmeyiz.
Bir yandan işlemleri bizimle aynı süreçte tmamalamış kişinin 2 aydır parası ödenirken bizim ki ödenmeyince ,aklıma acaba bu işte bir hile mi? var diye bir soru takılıyor.

Lütfen konuyla ilgili bilgisi oln arkadaşlardan insanlık namına rica ediyorum. Cevap yazsınlar. Bu ücret kaç zamanda bağlanır. Sizinkiler ne kadar zamanda bağlanmıştır.
Başkasının ki bağlanıp sizinkinin geçiktiği oldu mu?

Bir eğer şikayet süreci başlatmak istersem kime nereye başvurabilirim?

şimdikten hepinize teşekkürler

Not: Arkadaşlar acaba bu işlerde torpil kayırma gibi şeyler oluyormu? Özellikle şikayet konusunda beni yönlendirin kimi , kime nasıl şikayet etmeliyim?

Saygılar

Yok yok, torpil olamaz. Yani, eve heyet gelmesi aşamasında belki olabilir ama, işlem bir kez başladığında öngörülen sıranın dışına çıkılması bana olası gelmiyor.
Siz hangi şehirdesiniz?

Ben Çorumda yaşıyorum. Beni tedirgin eden bizim gibi martta işlemlerini tamamlamış (hesap numarasını vermiş) başkasının çekipte bizim 2 aydır para çekmiyor oluşumuz.

Ayrıca ilgilenip cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Saygılar

Biz 10 martta hesap no. teslim ettik hala aylık alamadık. Haziranda maaş alırmıyız acaba?

heyet geldıkten sonra 2/3 ay ııcnde baglanıyor, endışe etme senınkıde baglanır ok

Üst Alt