Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Exsilent işitme cihazı hakkında tecrübesi olan var mı?

veda

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar aramızda exsillent marka işitme cihazını kullananlar varmı varsa memmunmu ve fiyatlar konusunda bilgi verirmisiniz teşekkürler

Exsilent işitme cihazı hakkında tecrübesi olan var mı?

3 yıla yakın zamandır kullanıyorum
kulak kanalınız dar değilse rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz
tabi işitme seviyenize uygun ise
problem varmı derseniz,
cihazın takıldığı plastik çabuk yıpranıyor terleme gibi durumlarda
sıkıntı yapıyor (terlemeyen insan varmı ki) cihaz kullaktan çok az da olsa çıkıyor 1-2 mm
gibi ancak bu durum bile ses kalitesini düşürüyor.
Cihazın en iddialı olduğu konu kulak kalıbı alınmadan hemen kullanmaya
başlanması BENCE HER KULAĞA UYGUN DEĞİL bunun için
MUTLAKA DENEYEREK ALIN EN AZ 1 HAFTA DENEMELİSİNİZ.
___ses kalitesi mükemmel____dışarıdan gözükmemesi en büyük avantajı___
Almanızı tavsiye ederim ancak kesinlikle denemelisiniz memnun kalırsanız alırsınız.
Saygılarımla.

arkadaşım ben denicem bu cihazı memnun kalırsam söylerim sana.

Fiyatı 3bin tl civarı diyorlar bilgisi olan yokmu arkadaşlar sınırlı sayıdaymış depolarda zor bulunur diyor odyocu .Birde sistem değişmiş galiba cihazı aldıktan sonra belli bir kısmını devlet karşılıyormuş peki ne kadarlık bir kısmını devlet karşılıyor.?

Cihazı denedim 2.200 tl taksitli fiyatı.Devlet sadece 315 tl lik bir tutarı ödüyormuş .Cihazı ilk taktığımda çok farklı geldi bana odyocu alışmak lazım ddi .Kendi sesim çok garipti rahatsız oldum yani eski kullandıgm cihaz sanki exsilent cihazdan daha iyi gibiydi ama odyocu zamanla alışırsın dedi.

bu exsilent için bende bilgi aldım biryerden fakat pek tavsiye etmedi. kulak arkasıyla daha rahat edersin dedi ama bende estetik açıdan pek istemiyorum kulak arkası.
birde exsilent larda işitme kaybı db önemliymiş.
deneyen ve kullanan arkadaşın işitme kaybı çok fazla değil sanırım. benim sol50-sağ 60 db kaybım var.
hala cihaz araştırmasındayım. henuz hangi markaya yönelmem gerektiğini bilmiyorum açıkçası.

arkadaşlar exsillent işitmee cihazı hakkında bilginiz varmı?

arkadaşlar bu cihaz max kaç db e kadar ses veriyor yani kaybımız kaç olmalı almayı düşünüyorum

Üst Alt