Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ExSilent Q-Q8 işitme cihazı kullanan var mı? Fikrini almak istiyorum..?

odyometrist

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ExSilent Q-Q8 cihazını kullanan varsa fikrini yazabilirmi..

Ben kullanıyorum. Cihaz çok güzel ama kulağın alışması 6-7 ayı bulur. Ben kanal içi olanlardan bir farkını görmedim açıkçası hemen hemen aynısı. öyle çok programı olduğuna bakmayın adam gibi ayarını yapacak odyocu yok ki.Cihazı az ve orta derece işitme kaybı olanlar kullanabilir. pili diğer kanal içi cihazlara göre daha çabuk bitiyor yani kanal içi cihazlarda 11 gün gidiyorsa excillent ile 8 günlük bir ömrü var pillerin.Ayrıca her kulağa da olmuyor kalıbı satan firma her kulağa rahatlıkla uyuyor demesine bakmayın baya bir zaman alıyor kalıbının uyması benimki yara bile olmuştu.

Twilight teşekkür ediyorum. Kulağındaki işitme kaybı bilgilerini söyleyebilirmisn mümkünse. Birde yüksek frekans düşüşün varmı bunuda söylersen sevinirim cihaz hakkında daha iyi bir fikrim olacak bu sayede. Tabiki kullananların fikri daha önemli satanlara güvenmem zordur benimde zaten:)

twilight;

dışardan görünüyormu ne kadara aldınız cihazı ?

Ben denedim.Estetik bir cihaz ancak kullanışlı olduğunu söyleyemem.Çok fazla ötme yapıyordu.Bir çare bulunamadı.Ses kalitesi de iyi diyemem.

Üst Alt