Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EYAF engelsiz yaşam fuarı bu sene de var mı?

garraro

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar EYAF engelsiz yaşam fuarı bu sene de var mı?
haberi olan var mı?

Evet arkadaşlar var engelliler fuarı....

İSTANBUL FUAR MERKEZİ 11. Hol
Atatürk Havalimanı Karşısı, 34830 Yeşilköy / İstanbul

teşekkürler arkadaşlar.aksilik olmazsa geleceğim

Dün fuardaydım. Hem ziyaretçi sayısı çok azdı hem de firma sayısı. Bana oldukça sönük geldi... Gerçi ben memnun kaldım, çünkü bazı firmalarla ve ürünleriyle baya bi zaman geçirebildim. Güzeldi. Dilerim ilerki yıllarda çok daha güzel olur.

Ben de bugün gittim oturanboğa'ya hak veriyorum ama yine de engelliler için birşeyler yapılmış.....

şimdi haberimiz oldu.dah önce olsaydı plan yapardık.

Ben de bugün gittim oturanboğa'ya hak veriyorum ama yine de engelliler için birşeyler yapılmış.....

Yapılmıyor diye idda eden yok! Bizde sosyal devlet yok! bu ürünler çok pahalı bunları sosyal devlet engelliye vermedikten sonra fura muar hak getire.:confused:
Türkiyede bu fuarı düzenlemek bile boşuna kaç tane zengin engelli cebinden para harcayıp bu ürünlere sahip olabilir:confused:
Ben bu sene gidemedim, iyi ki de gidemedim, görüp de alamadıktan sonra teknolojiyi ben ne yapayım:confused:
Devlete 10 üzerinden 1 veriyorum.!

Engelsiz yaşam fuarı bu sene 87 stand da 200e yakın markanın temsil edildiği toplam 6000 m2 alanda gerçekti ve yaklaşık 15000 kişinin 4 gün boyunca ziyaret ettiği bir fuar olarak dünyada engelli ihtiyaçları konusunda düzenlenen en büyük 6. ortadoğuda ise en büyük organizasyondur. Bu konuda dünyada düzenlenen en büyük organizasyon 15000 m2 alanda 35000 ziyaretçi ile gerçekleşmektedir.
Sayın Oturan boğa, mükemmelliyetçi yapısı ile Türkiyede gerçekleşen organizasyonu farklı konulardaki büyük organizasyonlar ile kıyasladığı için daha yüksek beklentiye sahip, lakin böyle büyük organizasyonları sizler gibi geniş kitlelere sesini duyurabilme yetisine sahip kişi ve kurumların gönülden desteği ile gerçekleştirmek mümkündür. 1-4 aralık 2011 tarihleri arasında 4.sü gerçekleşecek fuara engelliler için emek harcıyorum diyen kimsenin kayıtsız kalmayacağını ve daha iyisini gerçekleştirmek için yanımızda olacağını umuyorum.

Üst Alt