Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül 2019 2022 maaşı yatan iller

Ademakg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2022 ayligi ayin 6si olanlarin maaslari yattimi acaba benim hesabimda para yok

Kimsenin yatmadimi tek korkum kesilmis olmasi

Arkadaşlar engelli maaşı alabilmek için gereken şartlar neler ben öğrenciyim %47 engelliyim. 19 yaşındayım ama sgk sigortam hala babamın üstünden gözüküyor birde onu çözebilmiş değilim.

8 inde alıyorum pazara denk geliyor pazartesi günü alcam kesilmezse eğer

engelli maaşını ayın 8 inde çekenler yarın çekebilir mi?

hayır ayın 8 inde olan maaşlar pazara denk geldigi için pazartesi çekebilirsiniz

8 inde olanlar kartı varsa 8 inde cekebilir otomatik sisteme geciyor yanlış bilgi vermeyin

Ayın 8'inde alan (benim gibi) arkadaşlar için bilgilendirme:

Sokağın köşesindeki Vakıfbank ATM'sine baktım önce;
"işlem yapılamıyor, bankanızla bağlantı sağlanamadı…" vs. gibi birşey zırvaladı.
Çektim aldım kartı birkaç yüz metre ilerideki Ziraat ATM'lerine gittim:
" BTK yada bankanızla iletişim sağlanamıyor,sonra deneyin.." vs..

1km. ilerideki PTT ATM'lerine yürüdüm, PTT şubesinin içerideki ışıklarının açık olduğunu görüp şaşırdım! (Hayırdır?!)
Çünkü daha önce hep kapalı olurdu!

İki ATM'de de ;
"Geçici olarak hizmet dışıdır!..." Yazıyordu.

Eh! Mecbur gerisin geri yürümeye başlarken,cep telefonundan internete girip PTT Çağrı Merkezi numarasını sorguladım.
444 1 788

Aradım. Karşıma çıkan delikanlıya durumu anlattım. Bana verdiği cevabı paylaşıyorum:
"Türkiye genelinde bakım çalışması yapılıyor. Güniçinde yahut mesai saatleri dahilinde yeniden denerseniz…"

İyi geceler dedim kapadım, Kös kös eve, kan ter içinde 5-10 dakika evvel vardım!

Bilgi ve görüşlerinize….

Sevgiler,saygılar vs. vs...

pttbank mobilde acılmıyor hesaplarınıza ulaşılamıyor diyor var bir sıkıntı ölüm denetimi mi var acaba cumartesi kartla ceken oldumu ptt sistem yenilemek için pazarımı bulmuş sisteme saldırımı oldu para alamazsak yandık sitedende acılmıyor https://pttbank.ptt.gov.tr/pttwebapproot/ipcservlet sistem 00:50 de gitti şifre değiştirebiliyoruz mesaj geliyor bizim hesaplar üzerinden kara paramı aklanıyor acaba herşey geldi gari aklıma
oc3kIR.jpg

Son düzenleme:
Kartla para çekemiyorum beyler şuan hesaba geçmesi lazım normalde ayın 8. Maaş günüm yeden bakiye sıfır hiç bir şey göstermiyor

galiba sistem çöktü yedekleme yaptılar bir önceki yedeği yüklediler hesaplar geldi ama otomatik yatırma gitti pts yi beklicez yada bu gün çalışıyorlarsa öğleden sonra geçer hesaba hay şansımıza bula bula bizi buldu sistem
Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik

işleri güçleri bizi sinir etmek parayı bu gün çekip yarın sabahtan hastane randevum vardı ilçede ben köyde oturuyom nasıl gitcez parasız kartla vermedilerse yarın kesin ana baba günü gibi olur ptt 34 binlik köy en az 300-400 kişi 2022 maaşı alıyor yandık hayatta yetişemeyiz

8 inde alanlar biraz geç oldu ama maaşlar güncellendi

gece ikide iki km yol gidilirmi öperler adamı pttbankta göründü tamamdır nasıl olsa cekilir

Üst Alt