Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül ayı evde bakım aylığı alan var mı?

ahmets1234

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Eylül ayı eve bakım maaşı alan arkadaşlarımız buraya yazabilir mi? Lütfen daha erken diye dalga geçmeler olmasın sadece aylığı alan yazsın buraya...

Ramazan bayramı dolayısyla bu ay erken ödeme yapılabilir

Eylül ayında ist-da alan arkadaşlar varsa yazsın buraya teşekkürler

balıkesir merkez yattı teşekkürler balıkesir sosyal hizmetler

manisa 12.09.2009 itibariyle yatmıştır...

eylul0678;
---------------
güzel arkadaşım dediklerin doğru olabilir fakat internet ve evdeki diğer faturalar ve geçim zorluğu yüzünden telefon 1 ay açıksa 2-3 ay mecburu kapalı kalıyo fakat int faturasını 4-5 ay gecikse dahi bişe olmuyo zaten 4-5 ay sonra gibi ödeniyo çoğu zaman,,,,, eminimki benim gibi birçok kişi vardır ve bunlar ne benim nede bizlerin ayıbı değildir her neyse derin konulara girmek istemiyom sadece biran bişeyler anlatmak istedim anlatabildiysemde ne mutlu bana saygılarımla

faturalar derken safarı arjkadaşım, burda esk de suyu bız kartla alıyoruz, vergıyı alırken içinden peşin kesıyorlar,

20 lıralık suyun vergısı ne kadar bır tahmın edın, kestıklerı genel mıktar yanı

Karta yükledikleri su mıktarı 10,42 lıralık

9,58 lıra vergıye gıtmış geçen aldıgımda İNANILMAZ,

Samsun Bakım Maaşları yatmıştır. 14.09.2009 Pazartesi

hayatımın enson hoktası sensin adapazarı

adapazarı yatmıştır ...14/09/2009

yturkmen55 çok teşekkürler kardeş ,bu güzel bir haberdi allah razı olsun senden...

İzmirde evde bakım parası alan yazsın...? izmirli olan yok mu

blueboyfe;
haklısın ama burada kartla değil ayrıca ben sadece telefon faturasından bahsettim 1 ay açıksa 3-4 ay kapalı kalıyo evdeki telefon,,,,,,, ama interneti 4-5 ay gecikmeli ödesemde kapanmıyo demek istediğim bu yani herkes telefon ile basit şekilde öğrenemez buda ne benim nede benim gibi olanların ayıbıdır ya internette yada bankaya bizzat gidip öğrenmesi lazım diğer faturaları karıştıracak olursan zaten vay halimize derim

Ist-alan varsa allah rızası için yazsın kaldı son 4 gün bayrama

istanbul Az önce netten bakdtım yatmamış..

Üst Alt