Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül ayında eksik evraklarımı tamamlarsam %45 rapor ile ne kadar aylık alırım?

berkan26

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
%45 Raporum Var 2022 Maaşı İçin Başvurcam 1-2 Eksik Evraklarım Onlarda Hallettikten sonra eğer eylül ayına yetişirse 1 aylık maaş mı alıcam yoksa önceki 3 aylıklarıda Alırmıyım ilk defa başvuruyorum doğum yılım 2000 cevaplarsanız sevinirim.

Eylülde ve ekimde maaş Alman imkansız gibi ekim maaşı 433 tl artı kasım maaşı 433 tl yani kasımda 866 tl alırsın oda yetişirse tabi

ben ilk gitttiğimde bana şartlar uyuyo sadece raporumun aslı gibidir örneği ve kira sözleşmesini hallet sonra gel demişti bunları verdikten sonra başka ne yapılacaki okadar uzun sürcek kadar Rukenamin ?????

Eve gelicekler Buda bu illere göre ve yoğunluğa değişir eylülde zaten alamazsın ama ekim me yetişirmi bilmiyorum

berkan26 bu ay bitmeden basvurmaya caliski eylulden yararlan onaylanirsa eylule yetismezse ekimde eylulude alirsin ama eylulun 1 yada 2 sinde basvuru yaparsan eylul maasi alamiyorsun sadece ekimi alirsin maaslar aylik hangi ay basvuru yaparsan sonraki ay maas hakkin basliyor ve artik aylik alinicak sende alirsin 450 filan rapor oraninla sen bu bir iki gun icinde basvurmaya bak

eyvallah verdiğin bilgi için teşekkürler benim anlamadığım önceki 3 aylıkları alamıcam mı ben bi yerde alırsın demişlerdi kafam karıştı

berkan26 kardesim maas alman icin evraklarinin hepsini verip basvurman ve basvurunun alinmasi lazim ondan once istersen raporun 10 aylik olsun onlari alamazsin basvurduktan sonra baslar maas hakkin

Sosyal Yardimın Onaylanma Süreci

25.09.2018 tarihinde sosyal yardim eve geldi çıkarken sonuç onaylandımı onaylanmadımı diye sordum yakın zamanda belli olur dedi bu yakin zaman kaç gün sürüyo ekime maaş yetişir mi acaba ?

berkan26

Ekim'e yetişmez. Ekim+Kasım'ı Kasım ayında, çift maaş olarak alırsınız. 2022 aylığı artık aylık olarak alınıyor, bilginize.

Başvurum Onaylandımı ?

İlk sorum basvuru tarihim 04.09.2018 bu ay başvurum onaylanırsa ne kadar alırım 2.cim sorum ise yaklaşik 1 ay önce evime geldiler 1 aydir onaylanma sürecini bkliyorum vakıfa gitmeden onaylanip onaylanmadığini nasil öğnebilirim ?

Üst Alt