Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül ayında yapılacak olan atamalar hangi alanları kapsayacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esmerelza

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Eylül ayında yapılacak olan 2. atamalarda bir takım kadroların dolmiyacagını ve bunların yerine farklı branşların açılacagını zikretmiştir SN:Fatma şahin sizce bunlar daha çok hangi grubu ( alanı) kapsar ?

A) SAĞLIK B) MİLLİ EĞİTİM C) DİYANET E ) TEKNİK HİZMETLER SINIFI veya farklı bir alan

Bu konuda görüş ve fikir beyan etmek isteyen adaylar msj yazabilir

B) milli eğitim c) diyanet teknik hizmetler sınıfı

bence diyanete bu kadar ağırlık verilmese iyi olur. beklentim bu yönde

diyanet yıllrdır alım ypmamş bi kurum taiki alımı fazla tutucak tabiki istekleri olack ... dinini iyi iblmeyn birini alıpta bi kursa koyamaz veya bi müftülüğe koyamz ..oralrda oaln insnlr dini iblgi bkliyo halk ..bunu içnde diyant yetetlilk blgeleri isityo en doğl hakkı ..niye bunu yadrgıyosunz hngi ülkede yaşıyorz biz yaa taibki diyanette alım yapcak yeter artık uğrşmayın yaaa sende imam hatp okusymışnda diyaneti yazp atanymışn bu kadr yaniii yeterrrr tamm mı yetrrrr uğrşmayınn imamla müftüyle hocyla diyantlee herkesin dini kndine ...ben dana sen neden diziszisin diyomuyum banane senin dinin den görüşündennn yaaa ...benm ilgi alnlarm dini görüşm seni neden rahtsz ediyoo yetr uğrşmayınn kesin şu saçma fikrlerinii kndinizie saklayın

ayseedıs;

sen kimmişsin de "ben dana sen neden diziszisin diyomuyum" diyosun?

gtrc gokhan sana laf atn mı oldu sen niye atlıyosun .....

milli eğitim alım yapsa ses çıkmaz sağlık okadr çok alm ypsa ses çıkmazz aam szö konusu diyant olncaaaa bnm saygı değer din krdeşlerim hepsii ayklanıyorr neden diyant çok alım yapıyor diyee dem ki düşn birz gerek vr demk ki anladn mııı ?? ihtiyç olmasa açmaz almazz niyeee diğer bknlıklr alım ypmadıı oakdr çok açıkları vr kii niye kdro açmıyolr gidin onlara sitem edin bidahakinee .... hepimiz ynı dine insnıyorz yaa din adamı alıyorr dinimiz birz daha yaygnlşsın siz neden rahtsz oluyosunz kii bu durmdann nyie batıyo sizee bu .. kii siz bide engellisinizz ki bnde öylee ..biz daha inançlı olmalıyızz bu sitem niyee diyanetee kndinize geln artık yaa

insanların ne kadar inançlı olduğunun kararını nasıl verebiliyorsun da daha inançlı olmalıyız diyorsun!

Diyanet çok alım yapıyo diye değil dolduramayacağı kadroyu bu kadar çok açtı diye!Bunun a kurumu b kurumu ile ilgisi yok,kimsenin diyanetede garezi yok!

ayşeedış kardeş. sen buralarda fazla gezip de daha fazla rezil olma bence. daha Türkçeyi doğru düzgün konuşup bunu kaleme dökemeyen birini devlet ne yapsın, diyanet ne yapsın! onlarda kendi içlerindeki adamları elemeyi iyi bilirler. sen önce kendini yetiştirmeye bak. sonra kraldan çok kralcılık et buralarda. herşey ortada. ve emin ol ve emin ol ki o yaratıkların senin korumana ihtiyaçları yok. bunun için sana para da vermeyecekler.

görünen köy klavuz istemez. burda insanlar bitaraflarından uydurarak konuşmuyor. hepsinin dayanağı var. birtek sen akıllı değilsin yani bacım

diyanet kadro açtı diğerleri açmadıysa diyanetin suçu ne

arkadaşlar laf atııp tutuşmayın birbirinizi yargılamayın konu şu [h=2]Eylül ayında yapılacak olan atamalar hangi alanları kapsayacak?[/h]bu konu üzerinde fikirlerinizi görüş ve düşüncelerinizi paylaşıyorsunuz herkes düşüncesini söylüyor ama uzatmanın bir manası yok herkes herkesin düşüncesine saygı göstermek zorundadır unutmayın...!!!

hem diyanet boş kalan kadrosunu eylülde düz memurluk olarak dolduracak her yerde yazıyo siz o zaman diyanete memur olursanız helal olmaz

dilemma hanımm sizden öğrenck değilm türkçeyi .... sizin gibi düşünn insanlara öyle acıyorm ki artık yazrken ellerin titre oldu sizin yüzünüzden ... bn size daha da müslümn olun demiyorm kii olmayın herksin dini kndinee .... ama diyanetle uğraşmayın artık ..artı devlet benii bayıla bayıla alırr alalh şükür puanım iyi güveniyorum kendinee siz kendi derdinize yanın ....

ha bide şu var ...diyanet düz memur alımı yapıncaa utanmadan gidip yazrsınız bidee ....daha ne diyim ki alalh görüyo artık herşeyiii

diyanetin aldığınını diline dolayana memurluk gelirse gitmemeli

ÖMSS ile ilgili her konu açıldığında, konuyu saptıyor amacı dışında yorum yazıyorsunuz. Kimseye de size de faydası yok amacınız dışında tartışmanızın. Ayşe Hanım bayıla bayıla atanın İnşallah bizler tüm kardeşlerimizin atanmasını canı gönülden isteriz zaten.

bu tartışmalar boş bence yapmayın sizlere yakışmıyor

Benim bildiğim bu engelli sitesi kimse kimsenin konuşmasıyla dalga gecemez ki gecse bu onun kişiliğine olan saygısıdır.Diyanet çok alım yapıyor ne yapacak bu kadar müezzini imamı falan diyen arkadaşlarımız var!!
Daha düne kadar puan kırma varken öss'den bahsediyorum o zamanlar neden kimse çıkıp kim önümüzde namaz kılacak kim müezzin olacak kim ölülerimizi yıkayacak diye yakınmadı... imam hatiplerin puanı düşüyordu imam olan yok müazzin olan yok o zamanlar hiç olmazken o durumdan rahatsız olmayan arkadaşlarımız neden bu durumdan rahatsız oluyor..Ayrıca diyanet sadece imam müezzin almıyor memur diyor diyanetin her hangi bir kısmında görev yapaak vadanşımız diyor bide müezzin memur değildir olamaz zaten böyle bir şey yok.

yahu zaten İmam Hatip bitirmediysen otomatik diyanet kadrosunu es geçiyosun. yaptığımız tercihlerde onlarca kadro vardı bu yönde. bence tercih edenlerin çoğunlukta olduğu mezuniyetlere yönelseler çok daha iyi olur.Saygılar

ayseedıs;

büyük söz konuşma ALLAH BİLİR ALInıp alınmayacağını kader kısmettir bu ..

aysedis;
kimse nerde okuycamızı ve dini bilgimizi sorgulayamaz. Ne yani İmam Hatipte okumayanlar din konusunda kimseye bir şey öğretemez veya ders veremezmi?
bu kadr yaniii yeterrrr tamm mı yetrrrr uğrşmayınn imamla müftüyle hocyla
Türkçenide düzelt tammm mıı

Vaybe hem kpss de hem ömss de ilahiyat ve imam-hatip alımı sanırım 10.000 fazlasıyla geçmiştir.Ben şöyle düşünür oldum.29 yaşındayım ve sanırım bizim eğitim-öğretim dönemimizde dinsiz bir nesil yetişmiş...:))

Bak burda sana hak veriyorum :) İmam hatiplerin önü kapalıyken kimseneden gık cıkmıyordu şimdi önü acılınca herkes saldırmaya başladı...Neden şimdi çıkan bu ses o zamanlar cıkmıyordu hadi cevap verin arkadaşlar...

ayseedıs;

ayşe sorun diyanetin çok kadro açması değil açması çok güzel fakat memur kadrosu açmamış bizim ülkede imam kuran öğretici vs okadar engelli arkadaşımız yok o açılan kadrolar düz memurluğa çevrilmezse boşa gider boş kalır hepimiz elhdamdülillah müslümanız dinimize saygımız var yaygınlaşsın tabiki bu kadrolar olsaydı ama yanındada düz memurluklar olsaydı bütün kardeşlerim tercih yapabilseydi

Arkadaşlar bulunduğumuz mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine lütfen irademize hakim olalım verilen cvp dikkat edelim günaha girmeyelim hic bir ferdi dindar yada müslüman olup olmadığı hususunda inancından ötürü dolayısıyla istekleri ve tercihleri doğrultusunda yargılayamayız öyle yada böyle görüşü itibariyle etiketleyemeyiz bunun dışında açtğım konu bellidir maddeler halinde verilmiştir rica ediyorum konuya odaklanalım saptırmayalım taktir edersiniz ki binlerce kişi sınava girdi her birimizin beklentisi aynı ekmeğimizin derdindeyiz kimimiz sevinecek kimimiz üzülecek bu bekleyiş içinde elbette gerginiz fakat dallanıp budaklandırmanın birbirimizi kırmanın mantığı yok sabır edelim bugün olmazsa yarın unutmayınız ki bu son degil henüz baslangıç atanmakla iş bitmiyor oluşturulan komisyon mevzuat gereği atandığınız kurum kapsamında evraklarınızı sizden talep edecek incelicek uygun görülmeniz halinde işe yerleştirileceksiniz aksi halde atamanız olmadığı gibi 2 yıl içinde tercih yapamıyacaksınız sizden gelen boş kadro eylül ayında ek yerleştirme adı altında klavuza yansıcak şuan talep görmeyen kadrolar baska branşlara dönüştürülecek Ayşe hanım daha önceki kpss adı altında yapılan alımları inceleme fırsatınız oldumu ? ki genellikle öncelik diyanete verilmiş elbet yine açık vardır ancak engelli alımı ile dolacagını sanmıyorum en basta sağlık olmak üzere milli eğitim beraberinde teknik hizmetler sınıfının bu gruba dahil olacağı kaneatindeyim çoğumuzun sorunu genel itibariyle aynı yoğunluk bu alandadır ki nitelikli iş gücüne ihtiyacı olduğu gibi akabinde engelli vasfınada yer verilecektir özetle şunuda ifade etmek niyetindeyim bu grubun üyesiyseniz sizden susmanızı isteyemeyiz ancak karşıt fikirlere saygı duymanızı bekleriz.. kim bilir siz şuan belki 657 tabii devlet memuru adayısınız açıkçası böylesi sosyal bir platformda siyaset amacı gütmeniz bir takım yakıştırmalar yapmanız yasaktır ayrıca her kim olursa olsun insan olana yakışmaz.. hayırlı uğurlu herşey gönlünüzce olsun :)

diyanet kadro açtı diğerleri açmadıysa diyanetin suçu ne
diyanetin suçu yok hatta tebrik ederim kendi adima ama sorun şu bizim engelli kardeşlerimizden hoca kuran öğreticisi imam fasla yok bu açılan kadroların yanında düz memurluklarıda açılsaydı diğer kardeşlerimde tercih yapabilirlerdi ve diyanette boşluk kalmazdı ama yapacaklarını söylüyorlar bakalım hayırlısı

sen müslümanım diyorsun fakat daha müslümanlığın dediklerini yapamıyorsun,yazılarında müslümanlığın karşı çıktığı herşey var şimdi ben başka bir dine mensup olsam bir senin yazdıklarına birde diğerlerinin yazdıklarına söylediklerine baksam emin ol müslümanlığın hoş bir din olduğunu düşünmezdim lütfen birbirinizi kırmayın üzmeyin Allah böylelerini sevmez ne demiş herşeyi affederim fakat kul hakkıyla karşıma gelme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt