Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eylül ayından sonra malülen emeklilik için başvuru yapan var mı?
Evet ben de çok merak ediyorum, ben de aralık ayında müracaat edeceğim. Acaba eskiye göre neler değişmiş, olumlu-olumsuz. eğer bir arkadaşımız burada deneyimlerini anlatırsa seviniriz.
malulen emeklilik 1800 gün sgk primin ve 10 yıl sgk lı isen ,ayrıca 21 hastalıktan herhangi biri varsa emeklisin.
600-650 tl malulen emekli maaşı bağlanacak.
ben sigortadan yazımı cuma günü aldım.yarın fakülteye gidicem.bakalım neler olacak.birde benim 6800 gün pirimim var.eyt idim.benim maaş ne kadar olacak.
açkurt 19 kardeşim sende öldürdün maaşları 600 ile 750 yazmissin ama malulen emeklilikte 900 den başlıyor maaşlar. ben 1811 günle 1046 lira alıyorum 2011 de emekli oldum
bülent bey bana mail gelmez oldu takip ettiğim yazılardan o yüzden geç gördüm yazınızı şu an itibari ile yönlendirdiğiniz sayfaya bilgileri yazdım iyi geceler
yeni yasadan yani maluliyet yasasından emekli olupta 910 tl maaş bağlanması imkansız.Nen bizzat sgk müdürlüğne gittim sordum.Alacağın maaş 700-750 arası dedi.Kesinle bir kuruş geçmez dedi.
babam 01,12,20013 tarıhınde yüzde 70 ile malulen emeklı oldu 2300 günü var 971 lira maaş alması gerekırken 633 lira +59 lıra ek ödeme ile 730 tl felsn maas baglandı bu ne biçim bi iştir anlamadım konu hakkında bılgı sahıbı olan arkadaşlardan yardım istiyorum
Gule güle yeyin inş.turgay bey hangi kurumdan emekli oldunuz ssk başlangıcınızı pirim gününüzü en son kaç tl bürüt ücret aldığinızı toplam ssk kazanç matrahınızı ve abo nuzu yazarsanız daha açıklayıcı olurg teşekkürler.
vergi indiriminden bir arkadaşım bu ay emeklilik bilgileri geldi.malesef maaş içler acısı %56 3. derece vergi indirinden emeklilik sigorta 5100 gün askeri ücretten hep yatış bağlanan maaş ise 807.tl itiraz etti şimdide itirazın sonucunu bekliyor.sgk verdigi cevap ise gecen sene emekli olsaydın maaş,ın 850 civarı oluyormuş. önümüzdeki sene ise dahada düşük olcakmış.benimde nasip olursa 2015 emekllilk hakkım dogacak yani her halde 770-780 maaşım olacak gelde gecin bu paralarlan ....
Teşekkürler arkadaşlar vallahi maaş farklılıkları çok değişik malulen emekli olupta asgariden yatmış 450tlalanda var aynı şekilde aynı kurumdan malulen emekli olmuş 700 tl de alan var arkadaşlar sürekli paylaşıyorlar aslında tek bir rakkam yok olmasıda imkansız gibi hakkımızda hayırlısı.turgay kardeş senin bürüt fazla olduğu için maaşinda fazla gule güle yemek nasip olsun inş .slmlr tskrler.emekli olduğumuzda lütfen maaş bilgilerimizi ve oranları paylaşalım değerli arkadaslar.