Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül ayının 3. haftası kadro sayıları hakkında, geleceğimiz için toplanıyoruz

Konular
23
Reaksiyonlar
0
HERKESİN OKUMASINI RİCA EDİYORUM...

Plansız alımlar ve magdur olan 133 bin Engelli tarihin en az alımı ve son çeyrek denilen bir atama yılın son çeyreğine girmeye ramak kaldı hala ortada bir şey yok planlan rakam 2500 stabil boş kalan kadrolar ve güvenlik soruşturmasni geçemeyen engelli kardeşlerimizi düşününce alım 1900-2000 civarı olacak 80 ler 83 ler 85 ler ortada kalacak daha önce 66 ile memur olanları görmüşken

Haydi bir olalım basın açıklaması zamanının yarın saat 13;00 da duyuracagiz
Karstan Mersin'den Diyarbakır dan Sakarya'dan Adana'dan İzmir'den Çorum dan Kırşehir den Urfa'dan İstanbul dan Eskişehir den Edirne den daha önce evini bırakıp işinden istifa Edip izin alıp rapor alıp gelen arkadaslar mücade edenler geçmişte hep kazandı bir adım atmak için geleceğiniz için Engelli kardesiniz için birlikte biz olmak için sizlride bekliyoruz Ankara çalışma bakanlığı önünde hep bir ağızdan

Yaşasın onurlu mücadelemiz demeye
Sadaka değil iş istiyoruz demeye
Söz verdiniz caydıniz bizleri yok saydığınız demeye ....

Desteklemek gerekiyor tüm arkadaşlarla...

bu hükümet 2018 sınavına girenlere resmen zulüm yapıyor 5 aydır sınavdan çıktık ve hala ne zaman tercih kılavuzu yayınlanacak belli değil

aralık olursa şayet kılavzun yayınlanması ocak da sonuçlanır

sınavdan 10 ay sonra tercih sonuçları açıklanmış olacak

ŞAKA MI DESEK REZİLLİK Mİ DESEK NE DESEK ACABA BEN ALTINDAN ÇIKAMADIM

YAZIKLAR OLSUN

Hep beraber olduğumuz zaman bizimde sesimiz duyulacak

Sürekli bir yerlere alim açıyorlar bizim engelli alimlariyla ilgili hiçbir aciklama yok gerçekten 2018 de ilk kez sinava girdim bu yil sinava girenler cok büyük haksizliga ugramis durumdayım yazik biz engellilere yapilan resmen zulüm

Arkadaşlar bir gün belirleyip twitter,instagram vs gibi sosyal paylaşım sitelerinde bakanlara,bakanlıklara falan yorumlar birşeyler yazalım.Ama bunu yaparken birlik olalım!Lütfen..

Üst Alt