Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül'de işe başladım. Aralık dönemi 2022 maaşını alabilir miyim?

AS21

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleykum Arkadaslar

09.09.2013 tarihinde Sigortali olarak ise basladim aceba onumuzdeki Engelli maasini alabilirmiyim ? veya alirsam geri odeme isterler mi ? Bu konuda bilgilendirirsen sevinirim...

Yeni yönetmelik ile bu konu muallakta kalmıştı, 1 gün dahi sigortalı olunca kesileceği sonucunu çıkarmıştık. Ama 90 gün olsa da çok riskli bir karar vermiş olursunuz almakla, 144'ü arayıp kendi T.C. kimliğinizi vermeden sorabilirsiniz belki...

kamu kurumuna başladıysanız otomatik olarak kesiliyor zaten benimki öyle olmuştu.

KKELEBEKK;
Gecen yil da 90 gun sigortam yatmisti fakat 91 gun olmadigi icin kesilmemisti.

canseven;
Evet Kamu kurumu fakat I u ozellestirilmis Q i devlete ait bir kurum...

etik açıdanda doğru olmaz. devlet işin yok parasız kalma diye ödeme yapıyor sen işe girdiğin halde o paraya tenezzül ediyorsun. seni almadığın parayı başkasına tahsis ederler o vatandaşın işine yarar. senin bi işin var zaten artık. bence alma.

NETBUS;

Kamudayız derken Q i kamunun ayrica cok cuzi maasa calisiyorum...Devletin baskasina tahsis edecek cok parasi var...

Üst Alt