Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eyüp Devlet Hastanesi'nde rapor oranları çok düşük veriliyor!

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Değerli Kader arkadaşlarım bu devlet hastanesine kesinlikle engelli arkadaşlarımın kesinlikle gitmemesini öneriyorum. Eğer yolunuz düşüp rapor almak için falan gidecekseniz bile benden tavsiye gitmeyin.
Yaklaşık 12 ay önce fizik tedavi raporu almak istedim %60 olan özrümü %40a kadar düşürdü. 3 ay önce vergi indirimi için başvuruda bulundum. Rapora itiraz etmedim Ankaradan 2 hafta yazı geldi Ölçüte göre düzenleyin diye tekrar Eyiü Devlet Hastanesine gittim bu sfer heyetten çıkan sonuç %20 ye düşürdüler ş

imdi olayı Sağlık bakanlığuı araştırıyorr Benim sizlere burada n anlatmaya calıstıgım Hem bize değer verilmiyor bu hastanee sizlerden ricam gıtmeyın o hastaneyeee

tamam hastanelerde vurdum duymazlık oluyor ama sorun saglık raporu yönetmeliginde oranlar yarıdan aşagı çekilmiş benimkide yuzde altmıitan yuzde 27 e indi. doktorların eline hesap cetveli verilmiş ona göre oran yazıyorlar sorun yönetmelikte bunun mucadelesini veriyoruz zaten.

Bazı hastanelerde hem kötü muamele hem de düşük oran verilmesi söz konusu maalesef. Uzak durmak en iyisi...
Ve, itiraz ve şikayet müesseselerini çalıştırmak da lazım. Rapora itiraz için il sağlık müdürlüğüne, kötü muameleyi şikayet için BİMER'e yazmayı ihmal etmemeliyiz...

Hasekiyi tavsiye ederim oradaki oranlar özürlü tablosuna göre veriyor, tabloda yüzdeler belli ,Ankara fazla düşürmüyor.Hastane cok önemli daha öncede okmeydanı araştırmadan rapor almıştım oradada karmaşıklık var. haseki kalabalık olsada rapor gec cıksada işi biliyor doktorlar.Tetkik, tahlil hepsini yapıyorlar.

Üst Alt