Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F.41 nefrotik kişilik bozukluğu f.32.8 depresif epizodlar ve f.79 zeka geriligi..?

scorpen44

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar f.79 zeka geriligi tanımlanmamış tanısı ve f.41 nevrotik kişilik bozukluğu ve f.32.8 depresif epizodlar teşhislerim var bu hastalıklar tam nasıl bir hastalık olduğunu googlede arıyorum bulamıyorum bu teşhisler bipolar kısmınamı giriyor ? Yoksa tecrübeli biri varmıdır bu hastalık teşhislerim açıklayabilecek şuandada nervium 5 mg günde 1 tane akşamda ketya , 25 mg iki tane iciyorum
Yukarda yazan teşhişler hangi kısma giriyor arkadaşlar
Şizofreni kısmınamı yoksa bipolar kısmınamı yoksa zeka geriligi kismimani giriyor ?

Bipolar veya şizofreni değil bunlar.

@Pickle,

Hangi hastalık kısımlarına giriyor hocam

@scorpen44, bilen yokmu arkadaşlar şuanda ketya 25 mg kullanıyorum günde 2 tane ketya ilacı şizofreni tedavisi ve bipolar tedavisinde endikedir diyorlar ? Birde nevrium 5 mg kullanıyorum nevriumda anskiyete tedavisinde endikedir diyorlar bu üstteki bana konulan hastalık kodları ve kullandığım ilaçlar hangi hastalık gurubuna giriyor bilen yokmu

Bipolar için kullansan dozları farklı olurdu (ketya için konuşuyorum)

@okko1,

Yok sadece bu üstteki hastalıkların hangi guruba giriyor onu merak ediyorum hocam ketya günde iki tane iciyorum zaten

@scorpen44, hangi gruba girdiklerini adlarından anlayabilirsiniz
Depresif epizodlar depresyon mesela

Üst Alt