Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

FA hastasıyım. Nasıl rapor alabilirim?

B.Yasin BOLAT

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslr 10 yıllık serüvenin sonunda fa tanısı kondu bundan 3 sene önce.. o gun bugun dür elimi ayağımı çektim hayattan hiçbir şekilde ilgilenmedim ( umursamadım ) fa ile.. şimdi bir kızım bar ve hayata geri döndüm.. an itibari ile birşeyler yapmak istiyorum ve ilk yapmam gereken rapor almak kanısındayım. izlemem gereken yol hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olaam..

izlediğim yolu yazayım diğer arkdslra da örnek teşkil etsin.. 2 adet resim nüfus cüzdan fotokopisi var ise hastalığınız ile ilgili tanı raporu ile birlikte hastaneinn sağlık kuruluna dilekçe veriyorsunuz.akabinde sizi hastalıkla ilgii bölüm doktorlarına sevk ediyorlar muayeneniz bittikten sonra heyet kararı için tandevu veriyorlar

Teşekkür ederiz süreci bizimle paylaştığınız için, alacağınız oranıda bekliyoruz.. :) Allah yardımcınız olsun, istediğiniz oranı alırsınız inşaallah..

benim de kızım olur inşallah,çok şanslısınız:)))))))))))

bugün heyete girdim % 73 verdiler... oranla ilgili doğmuş olan haklarım konusunda tavsiye ve izlemem gereken yol için önerisi olan ??

allah rızası için kimse yokmu cvp verecek.

engelli olunca çok büyük hakların yok ..

emekli değilsen 10 siğoortalık 1,800 pirim tamamla emekli ol ..

başbakanlık kartı çıkkart sosyal hizmetlere git çok bir faydası yok ama olsun

istanbul kartı çıkart istanbuldaysan otobüse bedava binersin

ağır özürlüysen evde bakım maaşına yazıl tabi evdeki yaşayan birey sayısı toplamı kişi başı 450 civarını geçmiyorsa..tabe ..

aslında siteyi araştır kurcala her şey yazıyor

Üst Alt