Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

FA tavşanların laneti mi?

womanizer

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
biliyorum çok komik ama çokda araştırmaya açık.senelerdir düşünürüm bu konuyu.
zonguldak ereğlide yaşıyorum.buralarda tavşan lanetli olarak bilinir.deprem esnasında yere düşersen tedavisi olmayan dertlere düşersin :) gibi inanışlar vardır.tavşan uğursuzluk getirir o hayvanı edinirsen hem yokluğa hem çaresiz illetlere kavuşurmuşun.kafamı kurcalayan;mahelledeki falı gencin ailesi tavşan besliodu.çiftlikleri vardı.1 çift aldım.ilk yavrulamasında dayıma 1 çift verdim.sonuç:
tavşan aldığımız ailenin oğlu fa,ben fa,dayımın iki kızı fa :) hahaha
facebookda biçok falı gruba üyeyim.yabancı falı arkadaşların profillerine bakdığımda da çoğu tavşan beslio?
bu ne acayip durumdur arkadaş?varmı bu yada buna yakın tesadüfler sizde???

Boş bir inanış! FA genetik bir hastalık.. 15-25 yaş arası görülüyor.. O yaşa kadar tavşan görmemiş insanların FA olması nedir? Ya da tam tersi, tavşanların arasında büyümüş insanların FA olmaması veya herhangi bir çaresiz illetle alakası olmaması nasıl açıklanabilir bu teoriyle? Veya aynı ortamda büyümüş iki kardeşten birinin FA'lı, diğerinin sağlam olması (mesela benim durumum) nedir? Bilimsel yanı olmayan açıklamalardan uzak durun!

baben abi sen bunu geyik bölümüne taşı ben bu yaşadığımı gördüğümü düşündürücü ve komik buldum.sitedekı bi kaç arkadaş çok sever böle sohbet ortamlarını birde çok merak ettim aynı durumu yaşayan varmı die!
ayrıca ben bilimsel açıklama yapmadım.sanırım en son falıyım bilimsel açıklama yapmak için.bilim adamı deilim ki ben.yuxel-67 im ben :)

Yok.. Burada dursun daha iyi..:) En azından uyarı olur böyle düşünenlere..

"Bilimsel yanı olmayan açıklamalardan uzak durun!" dedim ben.. "Niye bilimsel açıklama yapmıyorsun?" demedim ki!! Sonra, başkaları da var bu yazıları okuyan.. Sözüm onlara da.. İçin rahat olsun yani.. Seni hedef almadım..;)

ben işin esprisindeim abi ya tavşanda olsa kuşda sonuçta fa yım.nasıl oldu neden oldu die sormuyom.sonuçta fa :d
ama açık konuş düşündürücü deilmi ?:s

Üst Alt