Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Facebook kendini yeniledi...

tam alışıyorsun birde bakıyorsunki face kendi yenilemiş herkes birşeyleri yeniliyor ve uyguluyor acaba bizlerin hakları ne zaman yenileneçek ve uygulamaya konulaçak

Ona hiç süpem yok şükürler olsunki zaten bizler engelli degiliz önümüze engel olanlar asıl olan onlar engelli işte

Ona hiç süpem yok şükürler olsunki zaten bizler engelli degiliz önümüze engel olanlar asıl olan onlar engelli işte

Engel yok Engeller var Engelolmayin Hayatimiza ve Bize Bu Benim Eski Web Sitemin Sloganidir...Her Zaman Soylemisimdir Engel Yok ENGELLER VAR...:mad:

wallaha suda var bu kendi düşüncem yeteri kadar haklarımızı aramıyoruz birde herkes kendi gemisini kurtmanın pesinde ama tabi ALLAH MUKAKİ KOYMUSTUR HERŞEYİ YOLUNA

ben sevmedim bu yeni yüzü. fakat üyeleri mecbur bırakıyor yeni yüze geçmeye eskisinde gizlilik ayarlarını tam yapamıyorsun..

Üst Alt