Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Facebook şifre kırma ve hesabı geri alma..?

Konular
26
Reaksiyonlar
2
arkadaşlar benim bir arkadaşımın fesi çalındı bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.

Facebook sayfasını kullandığı mail adresini ve şifresini bilmiyorsa hiçbirşey yapamaz.
Mail adresinde telefon numarası kullanmak bu aşamada çok önemli güvenlik için.
Mail şifresini de bilmiyorsa tek çare telefon numarasını mailine kaydetmişse alabilir maili, maile de facebook şifresini yollatır.
Aklıma gelenler bunlar. :)

Şifremi unuttum diyerek facebook hesabına kayıt olduğu mail adresine bir adet e-posta gelir ordaki linke tıklayarak şifresini alabilir. Fakat çalan kişi mail adresini değiştirse bile 7 gün sonra mail adresi geçiyor diğerine. Mail adresinin şifresini de bilmiyorsanız alamazsınız maalesef

e postayı biliyorum şifre yi almam lazım.yokmu şifreyi alabilecek arkadaş özel mesajlar olduğundan cok önemli.

Maili biliyorsanız kolay zaten, Şifreni mi unuttun? sorusu var girişte şifre yazdığınız yerin altında. Oraya mailinizi yazın ve ileri deyip takip edin sizden istenenleri yazın. Sonra maile gönderildiğinde, açarsınız mailinizi ve gelen kutusunda şifreyle ilgili mailde ki linke tıklarsınız açılır.

Üst Alt