Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

facebookta fotograf sorunu yasıyorum.

ömrüm

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba ben yenı profıle gectım.herkes yenı profıle gecer gecmez otomatık olarak profılındekı ust sırada sıralı kucuk fotografları gorunuyor.benım sıralı fotolarım cıkmadı.acaba bılgısı olan bır arkadas yardım edebılır mı.

orada etiketlendiğiniz fotoğraflar görünüyor..
herhangi bir fotoğrafta eklendiniz mi?

ah be kelebekcım nasıl oluyor bılmıyorum kı yenı yenı alısmaya calısıyorum.nasıl etıketlenıyo nasıl eklenıyo bılmıyorum:(

zaten yeni açmışsanız normaldir:) dediğim sebeptendir..

tesekkur ederım sagolun.yardım etmek ıstemenız bıle yeter.bılmıyorum dıye dalga gectı de bırı.onun ıcın kendı basıma halletmeye calısıyorum.yoksa foto olsa ne olur olmasa ne olur.o ınsana ınat yapmam lazım.
kelebek sana da cok tesekkur ederım...

rica ederim ama başka merak ettiğiniz varsa ben cevap veririm.. yani öğrenmek istediğiniz fotoğraf eklemek mi ?

benım fotograf albumum var.sız yazmıssınız ya etıketlendınız mı eklendınız mı dıye.onun ıcın sıralı resım gorunmuyo dıye.bu konuda ne yapmalıyım.

bu konuda sizin yapacağınız birşey yok..
fotoğrafta etiketlenmek şöyle oluyor;
arkadaş listenizde ki herhangi bir arkadaşınız bir fotoğraf paylaşıyor..
ve sağ altta etiketle yazar ona tıklar sizin isminizi seçer.. ve size bir bildirim gelir..
x arkadaşınızın fotoğrafında etiketlendiniz diye..

anladım.yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım.sagolun.:)

Üst Alt